Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ilk mesajda söylenenleri yaptım.Ayrıca jad dosyası oluşturp yine denedm ama dosya türü desteklenmiyor mesajını hala alıyorum.Bana yardımcı olabilirmisiniz?
ben ilk mesajda söylenenleri yaptım.Ayrıca jad dosyası oluşturp yine denedm ama dosya türü desteklenmiyor mesajını hala alıyorum.Bana yardımcı olabilirmisiniz?
krdeş rar dosyasını olduğu gbi at telin içine sonra telden attığın yere gir rar dosyasına tıkla yüklendi diecek.
Fings
Üye
saolasın kardes emegine saglık
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar acil samsung 5233w için tv programına ihtiyacım var yardım edrseniz sevinirim
GSCASSİO
Üye
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwww
gnclu
Üye
Ya sn süpper bi insansın eyw.
lazkot61
Üye
eline koluna sağlık kardeşş..AMA bu uygulamarı yüklüyorsun uygulamaların içine atıyor oradan çalıştırıyorsun.mesela bu IPhone kilidi ni nasıl koyacağım ekrana durmadan uygulamalarımı gireceğim.
serdyy26
Üye
Waaaaaaaaaaoooooooooooowwwwwwwwwww!!!!Gerçekten harika bir paylaşım.HARİKASIN!ELİNE SAĞLIK...
Arkasasım bende de aynı sorun war DOSYA TURÜ DESTEKLENMIYOR diyor.Sistem de son surum ama bi turlu oyun falan yukleyemedım... Bi Yardımcı olursanız sevinirim...
Arkasasım bende de aynı sorun war DOSYA TURÜ DESTEKLENMIYOR diyor.Sistem de son surum ama bi turlu oyun falan yukleyemedım... Bi Yardımcı olursanız sevinirim...