Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil :) HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

the_lead

the_lead

Üye
[sıze=4][ı]saol kardeşşşşş :)))[/ı][/sıze]

BALNAK

Üye
ben ilk mesajda söylenenleri yaptım.Ayrıca jad dosyası oluşturp yine denedm ama dosya türü desteklenmiyor mesajını hala alıyorum.Bana yardımcı olabilirmisiniz?

simongs

Üye
admin sen bi tanesin ya :) ty

--------------- Ekleme ---------------

ben ilk mesajda söylenenleri yaptım.Ayrıca jad dosyası oluşturp yine denedm ama dosya türü desteklenmiyor mesajını hala alıyorum.Bana yardımcı olabilirmisiniz?

krdeş rar dosyasını olduğu gbi at telin içine sonra telden attığın yere gir rar dosyasına tıkla yüklendi diecek. :)

Fings

Üye
saolasın kardes emegine saglık

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar acil samsung 5233w için tv programına ihtiyacım var yardım edrseniz sevinirim

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwww

gnclu

Üye
Ya sn süpper bi insansın eyw.

lazkot61

Üye
eline koluna sağlık kardeşş..AMA bu uygulamarı yüklüyorsun uygulamaların içine atıyor oradan çalıştırıyorsun.mesela bu IPhone kilidi ni nasıl koyacağım ekrana durmadan uygulamalarımı gireceğim.

serdyy26

serdyy26

Üye
Waaaaaaaaaaoooooooooooowwwwwwwwwww!!!!Gerçekten harika bir paylaşım.HARİKASIN!ELİNE SAĞLIK...

uqo

Üye
tesekkurlerrr

yedcor

Üye
teşekkürler ;)

artist021

Üye

oncelıkle tsk

Arkasasım bende de aynı sorun war DOSYA TURÜ DESTEKLENMIYOR diyor.Sistem de son surum ama bi turlu oyun falan yukleyemedım... Bi Yardımcı olursanız sevinirim...

elrond83

Üye
teşekkürler arkadaşım

matematikman

Üye
çok teşekkürler eline sağlık

aranmal2

Üye
Kardeş Çok saol harika bir paylaşım Tanks :P:P:P

ultra93caca

Üye
çook sağolasın

merdotr

Üye
tşkler arkadaşım ellerinize sağlık

mikcak

Üye
arkadaşım bunların linkleri nerde

muratfs41

Üye
süper

BALNAK

Üye
oncelıkle tsk

Arkasasım bende de aynı sorun war DOSYA TURÜ DESTEKLENMIYOR diyor.Sistem de son surum ama bi turlu oyun falan yukleyemedım... Bi Yardımcı olursanız sevinirim...

valla ben bir şey daha öğrendim.easy java destekli bir firmware yüklersek düzelebilirmiş.Birde öyle denemeyi düşünüyorum..

Üst Alt