Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

seretlekk

Üye
teşekkürler emeginize saglık bende lindy var sanırım çalışır

memocaptan

Üye
Bolt browser ı yükledim ama açılmıyor yadım edermisiniz ?

wewewe1

Üye
aga bende corby wifi var.. dosya türü desteklemiyo.. */6984125*/ yapıyorum niç bişey olmuyo

bekar63

Üye
çok sağol ne kadar yardımcı olduğunun farkında mısın?

sersericaca

sersericaca

Üye
sagolasın kardeş çok kıyak yaptın valla

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolun sorunlarınızı gidermek için tekrar okursanız anlarsınız herşeyin cevabı var konuda

cemfurkan92

Üye
konu için çk teşekkürler bilgiler fln herşey çk yardımcı saolasın kardeşm de bnde corby pro var oyunların çoğu ekranda kayık oluyo oynanmıo .corby ve prosu için özel bi seçenek demişsn yan şekilde oynamak için onuda yaptıım halde ekranın yarısı yok bi yardmcı olr msn
telefon modeli : samsung corby pro gt-b5310

bugrafb

Üye
valla Allah razı olsun kardeş.emeklerine sağlık ellerine sağlık :D

replastone

Üye
Çok sağol paylaşım için, çok faydalı oldu.

mustafa_erden

Üye
tesekkurler.. ellerınızee saglık :)

mrdgn

Üye
çook saol eline sağlık

umut erdem

Üye
genoada 2010 world cup çalışmıyo açılıyo donuyo yinede çok teşekkürler

Ba2hann

Üye
dostum süpersin yav ellerine sağlık şukular feda olsun sana

ssnakee

Üye
samsung jet le msn kurup sesli ve görüntülü görüşme nasıl yapılabiliyor mu?(wi fi üzerinden) eğer yapılabiliyorsa nasıl olduğunu tarif edebilir misiniz?

karanl

Üye
deniycem...:islik:islik:hmmm:hmmm

Icezz

Üye
Çok iyi bi çalışma.Fakat bazı programlar kurulduğunda falan garanti dışına çıkıyormş telefon.bunların içindeki uygulamalarda var mı öyle bişey?

cemfurkan92

Üye
konu için çk teşekkürler bilgiler fln herşey çk yardımcı saolasın kardeşm de bnde corby pro var oyunların çoğu ekranda kayık oluyo oynanmıo .corby ve prosu için özel bi seçenek demişsn yan şekilde oynamak için onuda yaptıım halde ekranın yarısı yok bi yardmcı olr msn
telefon modeli : samsung corby pro gt-b5310

Icezz

Üye
telefonlarımız aynı o sorun bende de var.ama oyunun ___x___ boyutlarıyla ilgili.onu da değiştiriyolar ama nasıl oluyo bilmiyorm.gerci onu da değiştirdiklerinde oyunun ne kadar orjinalliği kalır merak ediyorm.

sezginer

Üye
teşekkürler eline sağlık

hsn4489

Üye
kardeşim çok saol ellerine sağlık ... :D

işe yararsa çok iyi olur

Üst Alt