Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Cynan

Cynan

Üye
Monte calısır mı :P

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ege akıllı du bırakmadıgını kanıtlarım kımsenın yuzene bakamssın bak uyarıyorum:evet:

ya olum siteyi bırakmışım neden bahsediyosun ?.. kimsenin yüzünemi bakamam? adamsan yap hadi sanki birinin yüzüne bakıyorum sitede :bigstar:

bende kanıtlarım telpa garanti belgesini koyarım buraya mal gibi kalırsın.. açtıgın konuları görüyoruz jarı winrarla açınca javanın son sürümünü yükleyin diyo ahahhaha :D javaya virüs bulasırmus zuahuauauh java platformuna virüs girmez

lekrenus

Üye
ellerine ve emeğine sağlık

moschboy

Üye
hocam allah snden razı olsn .elleri öpülesi adamsın , çalışmalarının devamını bekliorz, teşekkürler herşey için...

Nehir Gökçen

Üye
Saol ya :d kaç saattir bi dosyayı amaya çalışıorum :)

FİNİKX

Üye
emeğine sağlık kardeşim herşey dörtdörtlük olmuş.

ahmeht2

ahmeht2

Üye
ya olum siteyi bırakmışım neden bahsediyosun ?.. kimsenin yüzünemi bakamam? adamsan yap hadi sanki birinin yüzüne bakıyorum sitede :bigstar:

bende kanıtlarım telpa garanti belgesini koyarım buraya mal gibi kalırsın.. açtıgın konuları görüyoruz jarı winrarla açınca javanın son sürümünü yükleyin diyo ahahhaha :D javaya virüs bulasırmus zuahuauauh java platformuna virüs girmez

Ege benım agzımı bozma anladın sen onu bu arada senden daha ıy anlayanlar var paronaya berkay qimoo onlar kanıtım tammı kapak oldun susss:sopa::sopa::sopa:

byfred

Üye
YA DNS HATASI DİOR ayarlayamadım e-psotayı :S

heronax

Üye
çok saolda bişey sorcam bu zombie infectiona fln yatay ekran demişsin direk telefona atıncamı yatay ekran olarak çalışıyo yoksa bizmi yatay ekran yapacağız

nrmys

Üye
çok teşekkürler kardeş...

mossyo

Üye
Monte de deneyeceğim.Umarım çalısır..Buyuk emek vermıssın Ellerıne sağlık dostum..İnce iş..:))

execution__

execution__

Üye
emeğine sağlık kardeşim süper paylaşım

edomedo

Üye
çok uğraşmışsın belli çok beğendim

alparslan28613

alparslan28613

Üye
allah razı olsun kardeş eline emeğine sağlık..

tez.zek

tez.zek

Üye
eyvallah Kardeş :oke:

frk2

Üye
Fexplorer gibi dosya yönetici programı yok mu bu seri için?

Cynan

Cynan

Üye
Wall Paperler 3 lü bunları 3 tarafa farklı olarak koyabilirmıyiz ? ben koyamadm sadece teki cıkıyor

poweredby

Üye
saol teşekkürler

samtikanis

Üye
harikasn cok tesekkurler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Ege benım agzımı bozma anladın sen onu bu arada senden daha ıy anlayanlar var paronaya berkay qimoo onlar kanıtım tammı kapak oldun susss:sopa::sopa::sopa:

,lan olum qimo mimo? sanki adminler konusma admın arkadasım var ya of bas git salakmısn nesın neyi anladım? bi anlatamıyosunki bas git hanzo

KISKANÇÇÇÇÇÇÇÇ :aha:

Üst Alt