Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonumda hotmail icin ayarlari yaptim
posta alabiliyorum ama gonderemiyorum
nerede hata yapiyorum yardimci olursaniz sevinirim
port icin 25 ve 587 denedim. ikisinde de gondermedi
.BlueTR
Üye
aradım durdum böylesini bulamadım valla çok güzel anlatmışşın allah razı olsun.
Aziz™
Üye
samsung m8800 telefon aldım dediğin desteklenmeyen dosya hatası bölümünü uyguladım oyunları tele attım yüklemeye basıyorum gene desteklenmeyen dosya hatası veriyor jad dosyasına basıyorum gene aynı hata.bundaki sebep ne olabilir kart okuyucuyla oyunları direk hafıza kartına atmayla alakasımı varmı yoksa illa kablo kullanmakmı gerekli..
humarbaz_
Üye
aradığım çoğu soruya cevap eyvallah emeğine sağlık tşkler
kemo83
Üye
Eline ve bileğine sağlık arkadaşım. Gerçekten aradığım bilgileri buldum. Kaç tane telefoncu gezdim ama hiç birisinden fayda göremedim. Eyvallah.
warzone_74
Üye
eline & klavyene sağlık EGE970 kardeş..
böyle derli toplu hazırlanmış bir çalışma hiç biryerde yok...
amasya1993
Üye
Emege Sağlık 10Numara Olmus Kardesım
ege970
Üye
Konu Sahibi
saolun arkadaşlar..
dilara9034
Üye
çok teşekkürler şuan indiriyorum umarım çalışır
rootweiler
Üye
elinize sağlık çok güsel bunlar bende samsung 5233w var ben bu telefona uygun oyun bile bulamzken şimdi oyunu bırakın wifiden msn açıyorum güzel bi paylaşım gerçekten...
EMEĞE SAYGI
ekipfacia
Üye
herşey için teşekkürler kardeş bunları kızaklı klavyeden oynayabilirmiyiz yada programları o şekilde açabilirmiyiz
sedatcezam
Üye
abi şifre istiyor şifre ne acaba
ataz
Üye
rar şifresi ne ben bulamadım da
ege970
Üye
Konu Sahibi
yazıyor rar kodu orda
jammay
Üye
Paylaşım için çok saol emeğine sağlık
salihkeles68
Üye
tek kelimeyle harikasın kardeş
mucoxks
Üye
çok güsel olmuş...
ilyas500
Üye
tşkrler kardeşim ellerine sağlık
'YqmR!
Üye
bende samsung corby b5310 var ama hiç bu tür sorunlarla karşılaşmadım ayrıca 5 aydan fazla zamandır kullanıyorum.. ama gerçekten saol bazı şeyler işime yarayabilir..