Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

balaban34

Üye
Teşekkür ederim emeğine sağlık.

_superman09

_superman09

Üye
arkadasim cok güzel bi calişma olmusa benziyor ama link silinmiş indiremiyorum ilgilenebilir misin?

frienz

Üye
ben 3 güne kadar alcam tüm sorularıma cevap buldum forumdada yeniydim saten bişi bilmiom ilk defa böle fonksiyonel bi tel alcam ne jarı nede jadı bilmiodum saolasın çok makbule gecti bi sorunum olursa sana sorcam kusura bakma :D

wifie

Üye
Anlaşılan bunu paylaşan arkadaş gerçekten çok uğraşmış ancak samsung gt s5233w telefona her türlü dediği bilgiyi uygulamama rağmen oyunları kabul ettiremiyorum.Hala desteklenmeyen dosya türü demekte ısrar ediyor,jadmaker ile jar dosyalarını jad'e de çevirdim en kısa zamanda yardımcı olur musunuz lütfen

rodyarjan

Üye
kardeş teşekkürler emeğin için fakat rarlı dosyalarda 1den fazla dosya var hepsini attım olmadı rar içindeki hangi dosyayı atacaz telefona

ßUr@k

ßUr@k

Üye
thanks..

yunusdogan

Üye
böyle paylaşım yapan kaldı mı ya :) Helal olsun..

star_gates

Üye
meraba arkadaşlar telefonu yeni aldım forum çok güzel emeği geçenlere çok teşekkürler fakat indirme linkini göremedim kusuruma bakmayın burada yeniyim

markoooXXX

Üye
kardesım ellerıne saglıkk fena bır çalısmaa olmuss tebrık ederımm herkezın buna ıhtıyacı vardıı

ozyman

Üye
tebrikler harika.

qek

Üye
beyler samsung lind için program oyun bolumu adı ne

musty36

Üye
eyw bütün ihtiyaclarmı karşıladı beni ben yapan herşey MONTE :D

markoooXXX

Üye
kardeşim Allah razı olsun senden bir istegim olucakkk.bana lcg slick msnin samsung uyumlusunu yapabilirmisin tam ekrann klavyesiz facebook destekli java şimdiden çok tesekkürrr

flash11

Üye
saoll bnd 5322 war star wifi

melisa1

melisa1

Üye
BU ÇOK İŞİME YARADI AMA BENİM TELEFONUMUN CDSİ VAR BAĞLANTI KABLOSU YOK. TELEFONUM CORBİE WİFİ:ağlarım:

jasonQneill

Üye
ben de böyle bi içerik arıyordum.. gercekten thx.!! :)

benteb

Üye
Sırf bu yazınızdaki içerikleri indirebilmek için üye oldum hemencik :)) Gerçekten çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim Bu telefonu yeni aldım da hoşuma gitti biraz araştırayım dedim :))
Emeğiniz için teşekkür ederim...

snkwlsi

Üye
ege yoğri kardeş sagolasın da bi şy sorcam pc de olsa direk yüklersin uygulamayı ...exe fln.bunda nasıl yapcaksın bnde de corby wifi var gt-s 3653 konunun başını kaçırdım baş a döndüm baktım okudm ama karmaşık geldi....beceremedim....ecük yardım lütfen anlatırken düzeyi sıfırlasak =)

Üst Alt