Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolun.. evet hiçbir güncelleme yok dandirikden bi iş yaptılar aceleye getirildi

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada saınt windowslive.com da tamamdır :)

SAINT1

SAINT1

Üye
saolun.. evet hiçbir güncelleme yok dandirikden bi iş yaptılar aceleye getirildi

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada saınt windowslive.com da tamamdır :)
Eline sağlık
Ya zamanım olmadı bakmaya wi-fi ile bağlanamadım evden.Abimin modem den bağlanıyordum oda kapatmış gitmiş evde değildi.
Hotmail'in anasayfasında cepten e-postalarınıza erişin falan yazıordu zaten halletmişler popup işini galiba.

GameSpring

Üye
Bu dosyayi direk telefondan cekme sansimiz var mi acaba?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
malesef yok

aslanz61

Üye
eyvallah saol dostum

kivana

kivana

Üye
şuan için 2 tane problemim var ... 1. si ;
s5233w 'm için hareketli duvar kağıdı yapayım dedim ( tabi olup olmayacağını da bilmiyorum )... 3 tane hareketli duvar kağıdı buldum . samsung wallpaper creator da 3 gif resmi birleştirilemiyor. paintte de beceremedim ... 3 gif resmini nasıl yan yana koyabilirim ?

2. problemim ;
samsung pc studio ile telefonumun versiyonunu güncelleyemiyorum ... şöyle bir hata veriyor pro :

Bu aygıt desteklenmiyor.
Seçtiğiniz aygıt yazılım sürümü yükseltme işlevini desteklemiyor.

ne yapabilirim ?

SAINT1

SAINT1

Üye
1.Sorunu gif dosyasını kendin yaparak aşabilirsin.Bunun içinde Ulead gif animator TBYB programını kullanabilirsin.
2.soruna bişey demek gerekirse bende denedim aynı hatayı verdi ama üstüne gitmedim desteklememe olayından kaynaklanabilir kardeşim.

orjinalkız

orjinalkız

Üye
Ya ama çok karışıkk xDDD

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
hiç karışık değil 1 kere okursan anlarsın

gryclnk

gryclnk

Üye
ya arkadaşlar telefonda donma mewzusu olanlar oluyomu. daha doğrusu resetleme olayı? diğer sitelerdede dolaşıyormda bu sorunu yaşayanlar çok fazla. ewt yada hayır yazmanz yeterli. şimdiden tşkrler

SAINT1

SAINT1

Üye
Telefonu ilk aldığımız zamanlarda oluyordu ama zamanla kayboluyor o problem.

GameSpring

Üye
Merhabalar;

Wallpaperlar olsun oyunlar olsun hepsi gerçekten başarılı seçimler olmuş.Neredeyse aradığım tüm oyunları bulabildim.Fakat 20-25 tane oyunda Java Hatası Bellek yok gibi bi cevapla karşılaşıyorum.Hafıza kartının dolu olmadığına eminim yinede böyle bi hata çıkıyor karşıma çözümü var mı acaba?

SAINT1

SAINT1

Üye
Oyunları hafıza kartına değil cihaz hafızasına yükler cihaz hafızasını kontrol edin.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
oyunlardan 2 tanesi hariç hepsi çalışmakda konuyu güncelleyebilirsem bu ay halledicem konuyu komple

oyunları dokunmatik yatay ekran yapma çöznürlük fln değiştirmeyi göstericem

GameSpring

Üye
171 mb kullanılabilir telefon hafızası var fakat yinede Java Hatası bellek yok uyarısını veriyor ??

MidNightTR

Üye
işte işten anlayan adam tebrikler :)

BetaBong

BetaBong

Üye
slm bende samsung s8000 var onda çalisirmi ? heralde jet oluyor o?

GameSpring

Üye
"Java hatası bellek yok" uyarısının çözümün bilen yok mu?

askaba

askaba

Üye
eyw saol

Ahad

Üye
çok saol

samsung F480'de oyun konsolunu kaldırmaya çalıştım dediğin şekilde ama malesef kalkmıyor tam ekranda olmuyor.

Üst Alt