Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

sabra_cadabra

Üye
iyi çalışma :oke:

emre06058

Üye
eLLerine sağLık kaRDéşimM çok qüzeL oLmuş.. :islik :oke:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim...

sena orda modemle ılgılı bır acıklama var ona bakabılırsın..

SAINT1

SAINT1

Üye
rar.dan çıkarmak ne demek??? yardımcı olur muunuz??*? bilgisayara indirdim.... tel gönderdim.. desteklenmeyen içerik dedi..... bu kadar kolaysa ben nasıl yapamadım.... kafayı yicem....

--------------- Ekleme ---------------

bişey sorucam ve cvp verirsen sevinirim... tel yükledik.... vord dosyasıyla birlikte aç gibi bişey çıkıyor.... nasıl tel atıcam...direkt attım... desteklenmeyen içerik dedi..... yardım edersen sevinirm...

Arkadaşım rar'dan çıkarmak şu demek bilgisayarında winrar'ın yüklü olması lazım bunun yüklü olup olmadığını anlaman için buradan indirdiğin dosyaya sağ tıkla.Eğer seçeneklerde buraya çıkart,belirtilen klasöre çıkart,arşive ekle falan varsa bilki winrar yüklü.O zaman buraya çıkart de. sonra oraya oluşturduğu yeni klasörden ne yüklüyeceksen at telefona.
Unutma telefona atacağın dosya jar uzantılı olacak.

EVREKA63

Üye
İşte bu konuya Teşekküer edilir. Corby Wi-Fi Var umarım sorun yaşamadan kullanırım.

Ece90

Üye
Çok teşekkür ederim.Herşeyi ayrıntısına kadar anlatmışsın , kullanım klavuzu ile zaman kaybedip hiç bir şey anlamamak yerine burayı okuyup tüm problemlerinizi halledebilirsiniz.Gerçekten çok iyi!Tebrik ederim.

eko650

Üye
senin gibisi yok helal olsun, ellerine sağlık...

baser26

Üye
s.a. arkdslar ben yenı monte aldım. evdeki modemımden bağlanamıyorum ama wifi yı goruyor da şifreyı htrlamıyorum ağ şifresi gecersiz diyor hep proxy adresı fln onlarıda blmyrm. ttnetın kota sorgulama sıtesınde yazdıgım şifreyı ağ şifresine yazıyorum ama yıne olmuyor ben bu işi nasıl hallederım yardımcı olabılıcek bırı vardr ıns

SAINT1

SAINT1

Üye
Bu konuda bir sürü yorum var.Biraz araştırırsan bulabilirsin.

baser26

Üye
sabahtan beri bakınıyorum ttnetı de aradım wifi için koydugunuz sıfreyı unutmussunuz reset atıp sonra pıkatelı su numaradan arayıp tekrar kayıt yptrn ddler bn reset atmadan once bı arıyım dedım lutfen beklynz dmktn baska bısı dedıklerı yok 15 dk boyunca

hallettım buldum sıfreyı :)

SAINT1

SAINT1

Üye
sabahtan beri bakınıyorum ttnetı de aradım wifi için koydugunuz sıfreyı unutmussunuz reset atıp sonra pıkatelı su numaradan arayıp tekrar kayıt yptrn ddler bn reset atmadan once bı arıyım dedım lutfen beklynz dmktn baska bısı dedıklerı yok 15 dk boyunca

hallettım buldum sıfreyı :)
Sevindim

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Saınt ya bişi dicem bi ara qimoo bi program söylemiştiya.. hani böyle oyunları dokunmatikleştiren boyutlarla oynamayı saglayan bir program adı neydi javayla ilgili bişiydi sanırım?

tmm buldum gerek kalmadı :D

bişi daha sorcam bu java belleğini arttırmanın o şifresi neydi wifi için diilde bazı teller vardıya dokunmatik java belleği az oldugu için oyunlar yüklenmiyodu nası arttırıyoduk onu? konuyu güncellerken eklycemde

ouzhan75

ouzhan75

Üye
tşkkrlerr...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil...

SAINT1

SAINT1

Üye
Saınt ya bişi dicem bi ara qimoo bi program söylemiştiya.. hani böyle oyunları dokunmatikleştiren boyutlarla oynamayı saglayan bir program adı neydi javayla ilgili bişiydi sanırım?

tmm buldum gerek kalmadı :D

bişi daha sorcam bu java belleğini arttırmanın o kodu neydi wifi için diilde bazı teller vardıya dokunmatik java belleği az oldugu için oyunlar yüklenmiyodu nası arttırıyoduk onu? konuyu güncellerken eklycemde
Bakiim yazarım buraya bulunca.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
eyw..

ungood20

ungood20

Üye
szmsungun bu modelleri ne kadar tutmuş belli.güzel cihazlar.

SAINT1

SAINT1

Üye
Satış tuttuda satış sonrası güncelleme falan tutmadı.Samsung biraz ihanet etti gibi kullanıcısınada cihazada.

mry2587

Üye
teşekkürler kardeşim

dendas61

Üye
eline ssağlık güzel paylaşım

Üst Alt