fnminimi Üye teşekkürler ---------- Eklendi @ 19:54:40 ---------- Yazıldı @ 19:52:52 ---------- teşekkürler emeğe sağlık
teşekkürler ---------- Eklendi @ 19:54:40 ---------- Yazıldı @ 19:52:52 ---------- teşekkürler emeğe sağlık
qwqw554 Üye bnm ıcın bı cvp bulan yok mu ya da uzman bırı donma sorunu neden kaynaklanıyo olabılır?? cvplarınızı bklıyorum ayrıca konuyu acan arkadasıma harıka olmus....
bnm ıcın bı cvp bulan yok mu ya da uzman bırı donma sorunu neden kaynaklanıyo olabılır?? cvplarınızı bklıyorum ayrıca konuyu acan arkadasıma harıka olmus....
makistan Üye ellerine sağlık kardeşim, çok güzel olmuş insaallah becerebiliriz kurmayı ---------- Eklendi @ 16:32:21 ---------- Yazıldı @ 15:18:47 ---------- link ölü arkadaşlar, bi zahmet yenilerseniz ya da elinde olan biri ekleyebilir mi güzel anlatım güzel payaşım olmuş emeğine sağlık
ellerine sağlık kardeşim, çok güzel olmuş insaallah becerebiliriz kurmayı ---------- Eklendi @ 16:32:21 ---------- Yazıldı @ 15:18:47 ---------- link ölü arkadaşlar, bi zahmet yenilerseniz ya da elinde olan biri ekleyebilir mi güzel anlatım güzel payaşım olmuş emeğine sağlık
byram26 Üye kardesım bu ıphone unlock monteye attım ama bu uygulamayı nasıl devreye sokcam sadece oyunlar kısmında duruyo baska bısey yok
kardesım bu ıphone unlock monteye attım ama bu uygulamayı nasıl devreye sokcam sadece oyunlar kısmında duruyo baska bısey yok
okuyanf61 Üye kusura bakma ama şu güncelleme işini yapamadım kardeş ben birde şu widget için link verirmisin