Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

mz_snr

Üye
Eline sağlık kardeşim

enfes olmuş böyle bir tane de nokiacı lazım gerçekten güzel anlatmışsın bende samsung yok ama kız arkadaşım için arıyordum iyiki direkt bu başlığa bakmışım devamını dilerim

proniq13

Üye
Teşekkürler elinize sağlık gerçekten çok emek harcamışsınız tebrikler.

.yaRasa.

Üye
Herşey güzel ama bu oyunların boyutunu düzeltme işe yaramıyor..! (s3653w)Corby'e bir türlü olmadı bu oyunlar..

xyzqqq

Üye
linkler ölmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm emeğine sağlık.benim farklı bi sorunum var yeri burasımı bilmiyorum ama s5233w telefona sahibim avea 1 gb internet paketim var fakat netten download yapamıyorum telde ve hafoza kartımda boş yer olduğu halde belli bi kısma kadar geliyo sonra kesiliyo neden acaba ?

Kardes saolasn cok tesekkurler eline sagll

DrkDsrs

Üye
5) Iphone UnLock (İphone Tuş Kilidi)
6) FaceDisaster (Resimlere Şekil Verin)
12) Anti Theft Alarm (Telefon İzinsiz Kullanılırsa Ekran Kararıp Kırmızılaşır)
ben bunları indirmek istiyorum ama verdiginiz linkten bişey anlamadım bi yardımcı olur musunuz ? :/

kardeş tv izlemek için VOD ayarlarını yapmayı unutmayın demişsin ayarlar nasıl olacak

ouzcn_33

Üye
1.samsungun kendi tarayıcısında videolarda daha çok ses çıkıyo bolttakine göre boltta ses çok az çıkıyor bunun sebebi ne olabilir ve çözüm yolu nedir?
2.bolttan video vs. indirilebiliyormu indiriliyorsa nasıl indirilecek?

çok saol kardeşim bu zamana kadar bu kadar iyi bir paylaşım görmedim tabi samsung star ile ilgili

kardeş yanlışlıkla samsung 3653w deki googlemaps ı sildim orjinalini bulabilir misin

samsung star a whatsapp yükleniyor mu?

Ellerinize sağlık gerçekten.Bir sorum olucaktı belki önemsemezsiniz fakat benim için önemli ben linklere nasıl gireceğimi bilmiyorum evet çok güzel açıklamışsınız ve sayenizde gerçekten bilgi birikimim oldu ama hala bunu başaramıyorum eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkr ederim

galaxy s de çalısırmı acaba bunlar eline salıkk

arkadaşım gerçekten çok emek vermişsin teşekkür ediyorum.saygılar...

UMH

Üye
ellerine sağlık aa şu java adapter for mobile programının kullanımını anlatabilirmisin ?