Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

çok teşekkür ederim bende s5233w var bütün hepsini deneyeceğim .

--------------- Ekleme ---------------

bir şey sormak istiyorum.bende s5233w var.1gb lik hafıza kartıda aldım.telefonda oyun olarak sadece kendi oyunları varr.telefon üzerinden oyun indiriyorum ama yeterli alan yok gibi bir takım şeyler söylüyor.oyunlar ve daha fazlası bölümünde 92.712 K gözüküyor.daha önce yüklemiştim 32 adet fln oyun vardı ama silmek zorunda kalım.şimdi tekrar yükleyemiyorum.lütfen yardım edin

Air Hockey Challengı malasef multi oynayamıyorum ?

zorbey27

Üye
5233 için radyo ve tv proğramı ariyorum hiç bi yerde bulamadim

samsung GT-S5233W wifi telefonumu pc ye modem olarak tanıtıp pc den internete girebilmenin yolunu söylersen minettar kalırım..

kardesm ya s5233w (samsung star wifi) de t9la mesaj yazarken gec algilior hizlandirmak icin herhangi bi program var mı?? ve diyalog seklinde mesajlasmak icinde bi program soylersende sevinirim

zefirus

Üye
ellerin dert görmesin dostum.

cuhacia

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler

çok sağol gerçektenn çok yardımcı oldunn

texas19

Üye
heLaL oLsun çok mükemmeL bir payLaşım eLine koLuna sağLık arkadasım çok teşekkürLer...

ekran klavyesini kaldırma olayı yalan olmuyo assasins creed de filan ve java adapterin kullanımını nie yazmıosunuz anlamıyorummm yinede teşekkürler ama samsun s3653w corby wifi ile bildikleriniz varsa mesaj atın lütfen )

ekiosi35

Üye
açılırsa cok saol valla acçılrsa + rep

çok teşekkürler bütün oyunları yükledim hepsini tek tek çalıştırdım ama 1 tane bile sensörlü yarış oyunu bulamadım telefonum samsung s8003 jet interneti alt üst ettim ama yoq acil sensörlü yarış oyunu varsa yardımcı olun lütfennn...

YARDIM EDEN YOKMU YAW ARKADAŞLAR

fbseyhan

Üye
bendede monte var deniyelim bakalım olsada olmasada emeğine sağlık

Kardeş iyi güzel emeğine sağlık da ben indiremedim.Nasıl indircez bi anlat.

Kardeş iyi güzelde ben inidiremedim bi anlatsana nasıl indireceğimi?