hasbihal53 Üye Üstad eline emeğine sağlık, konuyu yeni okudum hayran kaldım... Henüz hiçbirini indirmemiş olmama rağmen teşekkür etmek istedim. Monte' m bayram etsin...
Üstad eline emeğine sağlık, konuyu yeni okudum hayran kaldım... Henüz hiçbirini indirmemiş olmama rağmen teşekkür etmek istedim. Monte' m bayram etsin...
cerka Üye ya abi tüm sorularım burda yazıyo süper bi paylaşm --------------- Ekleme --------------- abi bide vod ayarları nası oluyo anlatsan çok sevinirim
ya abi tüm sorularım burda yazıyo süper bi paylaşm --------------- Ekleme --------------- abi bide vod ayarları nası oluyo anlatsan çok sevinirim
aveloxu Üye Helal be aslanıma yaklaşık 4 aydır böyle bir konu bekliyordum çok teşekkür ederim... SAOL...İyi forumlar
Helal be aslanıma yaklaşık 4 aydır böyle bir konu bekliyordum çok teşekkür ederim... SAOL...İyi forumlar
ozgur7 Üye ege kardeşim ben de samsung jet kullanıyorum ve dosya desteklenmiyor hatası veriyor bir baksan çok iyi olcak kardeşim..
ege kardeşim ben de samsung jet kullanıyorum ve dosya desteklenmiyor hatası veriyor bir baksan çok iyi olcak kardeşim..