Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

maltbira

Üye
ellerine sağlık
teşekkurler

Arkadaşlar 2 hafta önce aldığım corby s3653 ile neyaptıysam bu internet sorununu gideremedim..facebook a girince şebeke hatası veriyor.Bilen biri warsa lütfen yardım etsin.

ysfypr

Üye
çok teşekkürler emeğinize sağlık

eline sağlık arkadaşım.. çok işime yarayacak..

Saqo*

Üye
Saolasın Paşam,
Keşke Teker Teker katogorilerde link verseydn wallpaper- oyun - felan qbi

daha indirmedim işe yarıyosa ne güğzel,

ben bişi sorcam bu linkleri indiriyoruz yha direk telefona atsak çalışır mı?
acele cvp verirseninz sevinirim..
Teşekkür ederim....

queen98

Üye
gerçektten harika bir site corby telefonum var hiç bi işe yaramıyordu sizin siteye girince birden hayatım oldu çoooooooooooooook tşkkürler harikasınızzz!!!!!!!!!!!

1615

Üye
çok güzel yağ =

bi sorm olucaktı mozart morange programını kurdm calısıo ama register diince internet baglantısını saglayamıorm oyuzden açamadm programı yardımcı olursan sevinirim şimdiden cok tşklr

qewo

Üye
emegine saglık çook teşekkürler

bnde wave 2 vr çalştrırmı szce hpsinn çlşması lüzum deil ?

Başka araştırmaya gerek kalmadı gereken herşey mevcut emeğine sağlık.

tv ye internetlemi girioz bi programı yoqmu

eline saglık dostum çok güzel

Ya ßi Şey Soracaqım . Dokunmatik kLavyeyi KaLdırdım Fakat Şu Anda kLavyesiz oLmasına raqmen Dokunmatiqi aLqıLamıyor Ne YapmaLıyım :/

TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIM İÇİN... BENİM BU MODEL İÇİN BAŞKA BİR SORUM VAR:çalma listesi oluştururken,oluşturacağın liste için parçaları ortak havuzdan seçmen gerekiyor... e her mp3'te sanatçının adı yazmıyor (mesela:kazım koyuncu-dido yerine şöyle yazıyor .... gibi...) buda yüzlerce parçaya tek tek bakmak demek oluyor... bunun kısa yolu yok mu?