[sıze=4][ı]gerçekten çok güzel bi arşiv olmuş emeğine sağlık... Yalnız benim bir sorum olacak... Internete wi-fi üzerinden değilde gprs üzerinden nasıl bağlanıyoruz samsung jet modelinde... Tüm menüyü gezdim bi türlü bulamadım....[/ı][/sıze]
kardesım cıddı anlamda nasıl aydınlattın anlatamam,bende aylarır gt-s 3653 w var ne yuklucem dıye dusunurken bu calısman ılac oldu ınan ellerıne emegıne saglık
Şu Tv oLayı VaLLa Hiç BekLemiyordum, KanaLLarı İzLemeye BaşLayınca Şaşırdım gerçekten Bir Tek Onun İÇin BiLe Teşekkür Etmeye Değer.. Emeğine SağLık Kardeşim.. Gerçekten MükemmeL PayLaşım oLmuş
Bu Arada Bİ Sorum oLacak, AsLında BununLa iLgiLi Konuda Açtım Ama Pek iLgiLenen oLmadı;
Monte KuLLanıyorum Ve Hafıza AyarLarında VarsayıLan BeLLek Kısmında Sorun Yaşıyorum.. Ben Hafıza Kartı Seçiyorum, Bi Süre Sonra Bakıyorum TeLefon Hafızası oLmuş.. Neden oLabiLir??**
Birde Kız Arkadaşımda Lindy Var, Bugün Zuma Oyununu Ona YoLLadım Fakat Ekrana Sığmadı Oyun.. Aşağıya Doğru Gidiyodu.. Tahmin Ediyodum BöyLe Bi Sonuç aLacağımı...
Bende Şimdi Jar Dosyasını Winrar iLe Açıp İÇerisinden Bahsettiğin Dosyayı Not DefteriyLe aÇtım;
MIDlet-Touch-Support: True UseNativeTextButtons: false ReverseSoftkeys: true UseNativeCommands: false LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320 LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 400 YAzıyodu
Ben O 400 ü 240 oLarak Değiştirdim.. Şu An Lindy İçin Uygun oLmuşmudur YOksa YanLış mı Yaptım? Ayrıca Yapmam Gereken Başka Birşey Daha Varmı?
Monte 240*400
Lindy 240*320
BiLdiğim KadarıyLa Ekran ÇözünürLükLeri BöyLe.. Şimdi Ben Lindy İçin 240*320 oLan OyunLarımı İndiricem?
Şimdiden TeşekkürLer...
KoLay GeLsin...
--------------- Ekleme ---------------
Birde Şimdi KanaL ListeLerine Baktım Tv Sitesinin, Türk KanaLLarı Pek YOk, Acaba BiLdiğin Başka Bir Site Varmı Bu ŞekiLde?