Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

emir95

Üye
gerçekten harika tşK...

--------------- Ekleme ---------------

harika çooooook tşK...

artur741

Üye
Çok güzel olmuş saol...

38emre34

Üye
S5233W de tv izliyebiliyomuyuz ?????

Guplan

Üye
3410w için çoğu uyumsuz, napıcaz

mbambuca

Üye
kardeş rar dan hata veriyo bomboş link

WrongWay

Üye
paylaşım için saol .. corby pro içn geçerli mi bu programlar geçerli değilse nerden prog. bulabilirim

çok teşekkürler samsung montede çalışır mı ? wifi opera olayı ?

--------------- Ekleme ---------------

çok teşekkürler samsung montede çalışır mı ? wifi opera olayı ?

By_Yasir

Üye
ege benim tele uygun oyun yok sölediğin kodları filanda yazdım yine bişi olmadı yardım plss

navti

Üye
çok güzel konu ya

saol ama kardes keske indirebilmemiz icin sacma sapan linkler yerine düzgün bi link koysaydın oyun ve programları okumak zevk wermio xDe

Teşekkürler çok iyi bir paylaşım olmuş

arkun233

Üye
klavyene sağlık teşekkürler

ege970

Üye
    Konu Sahibi
O LİNK SAÇMA FLN DEGIL ICINDE 7-8 TANE AYRI INDIRME SITESI VAR DOGRU KONUS

TV IZLENMEZ SADECE 1 SITE VAR O KADAR

sorun senın telşefonunda açılmaması ıcın bır neden yok servise yolla..

ve part part verılmez soylemıstım!

BU KONU ARTIK KENDİ KENDİNE YETEBİLEN BİR KONUDUR.. BÜTÜN SORUNLAR VS ÇÖZÜMÜ KONUDA YAZMAKTADIR.. BU YÜZDEN ARTIK FAZLA YARDIM ETMEYECEĞİZ.. LİNK ÇÖKERSE TEKRAR YÜKLERİZ O KADAR O LİNKDE SİLİNMEZ LİNK BİŞİ OLMAZ.. SAMSUNG BÖLÜMÜNDEKİ BU EN BÜYÜK OLAN DEV ARŞİV AMACINA ULAŞMIŞTIR GOOGLEDE 1. SIRAYA GELMİŞTİR HERKESE HAYATINDA BASARILAR ARTIK

tig

Üye
Ellerine sağlık yeğen süpr ollms

arkadaşım süpersin.daha bugün star aldım bana gerekecek herşeyi senin konunda buldum.eline,emeğine.sabrına sağlık.teşekkür ederim

mtg3d

Üye
abi ellerine koluna sağlık ya

alibyr

Üye
gerçekten süperdii .!

justar

Üye
cokk sagolasın kardeşimm cok faydallıı bir paylaşımm olmuş emege saygıı birde sana zahmett samsung corb wifi dee nasıl film yukleyip izlicemizi ayrıntılı bir sekilde anlatırsann cookk eii olurr kardeşimm