ya kardaş çook saol acaip işime yaradı ben hotmail ayarları ararken googleda bi baktım maxicep çıktı ben de üye olduğum için girdim ve burayı buldum ancak birşi sorcam youtube yasaklıya hani bolt browserla gösteriyormu yoksa ayar gereklimi
ya kardaş çook saol acaip işime yaradı ben hotmail ayarları ararken googleda bi baktım maxicep çıktı ben de üye olduğum için girdim ve burayı buldum ancak birşi sorcam youtube yasaklıya hani bolt browserla gösteriyormu yoksa ayar gereklimi
rar'dan jar'a çevirme die bişey yok.
Rar olan dosyaya bilgisayarda sağ tıkla buraya çıkar de zaten o bulunduğu yere çıkaracak dosyayı sen oradan yükleyeceğin dosyanın jar olanını at telefona o kadar.
kardeş, konu için teşekkürler yalnız bir şey soracağım.
konuda yazmışsın. bu resimleri telefona yükle, ayalar, ekran, resmi seçip ayarlaya tıkla demişsin. ben bu ayarlaya tıklasam da masaüstünde ufak olarak kalıyor resim. bunu nasıl düzeltebilirim?
ya bişey sorcam ben iphone unlock ı telime kurdum ama sadece girdiğimde kilit açılıyo okadar bunu teLİn kendi kiLidi haline getirebiliyomuyuz?
şimdiden teşekkürLer
rar.dan çıkarmak ne demek??? yardımcı olur muunuz??*? bilgisayara indirdim.... tel gönderdim.. desteklenmeyen içerik dedi..... bu kadar kolaysa ben nasıl yapamadım.... kafayı yicem....
--------------- Ekleme ---------------
bişey sorucam ve cvp verirsen sevinirim... tel yükledik.... vord dosyasıyla birlikte aç gibi bişey çıkıyor.... nasıl tel atıcam...direkt attım... desteklenmeyen içerik dedi..... yardım edersen sevinirm...
Arkadaşlar! Samsung Star Wifi'de modeme baglanamıyorum.ama şöyle bişi var başka modeme baglanıyorum evdekine baglanamıyorum.baglanmaya çalıştıgımda ''Onay Başarısız'' Diyoo Lütfen Yardımm!!!