Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Samsung montem var sözlükte hiç bir şey yapamıyorum galiba hiç dil yüklü değil ne yapabilirim

ege970

Üye
    Konu Sahibi
eywallah...

_iceboy_

Üye
başka biyerden almışın ama yine saol

wifi kullanıyoum ama sabahtan beri mesajlaar giremiyorum girdiğim an başaltıyo yazıyor arkadaşlar acil cevap istiyorum (( madur durumdayımmm

ege970

Üye
    Konu Sahibi
başka biyerden almışın ama yine saol

ben baska bır yerdenmı almısım????? Dostum o zaman sende sa lak sın.... O dıger sıtelerdekı konularıda ben actım ıstersen bak kullanıcı adı hep ege970... Ama o konuları guncellemedım.. Bı tek bunu guncellıyorum ve farkındaysan bu konu dıgerlerınden daha uzun... Buna ragmen hala konusursan kendı salaklıgındır..

Senın bu yorumuna tek yorumum su
kıskanc bır a m c ı k oldugun ıcın boyle dıyorsun
baskasının emegını kotulemeye calısan emek hırsızının tekısın

agzımı bozdugum ıcın dıgerlerınden ozur dılerım

drollord

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

enegine saglık

Bn bu Ebuddy we opera mınıyı kurduktan sonra baglanmya calıstgımda hata werıor ucretlendırme oldugunu flan belırtıor ama wifiden baglanıp yapmama ragmen yıne aynı hatayı werıor yardımcı olablrsenz cok makbule gecıceık

onerim

Üye
Çok teşekkür ederim. Ciddi bir emek....

dilara15

Üye
süperszin arkadaşım ben ne zamandan beri bu programları arıyordumm allah razı olsun

faruk300

Üye
ağa bende lindy var oyun ve tema ındırcem yardımcı olsana bı.smdıdn tskler

lmlmlm

Üye
teşekkür ederim öncelikle çok işime yaradı fakat bi kaç bişi sormak istiyorum bu uygulamalardaki antiteft alarmı nasıl devreye sokacağız ykledim kurdum açıldı ama böle bi oyun gbi açılıp kalıo yani bi şifre falan mı koycaz nası yapcaz bide ıphone unlock bu da braz önce bahsettğim gbi açılıyor bunları nasıl etkin hale getirebiliriz ??

selam arkadaşlar alttaki videodaki montenin duvar kağıdını bulamadım birbirini tamamlayan 3 resim ekranı kaydırdığımızda resmin devamı niteliğinde oluyor

on222

Üye
Ben uğrasamazdım bukadar çok saol çok emek harcamışsın