SÜPER PAYLAŞIM.EGE GÜRKAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM BU MÜKEMMEL PAYLAŞIMI İÇİN ama
lütfen bana yardım edin corby var bende bu oyunları nasıl kendi telefonuma uyarlıycam(boyut olarak).yani nasıl uyarlıyacağımı biliyorum da orjinal boyutları da gerekli bunun için.oyunların orjinal boyutlarını nasıl öğrenebilirim acaba.
Eline sağlık bende dün aldım benim bir sorun olacak arkdaşlar ..benim modem normal wierless değil acaba bilgisayarım üzerinden cep telefonumla internete bağlanabilrimyim ?
ben yeni monte aldım arkadaşlar sorum şu olacak oyun yükleme durumunda garanti ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım(devre dışı vs) birde widgete mesaj yaz eklenebiliyormu
ben yeni monte aldım arkadaşlar sorum şu olacak oyun yükleme durumunda garanti ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım(devre dışı vs) birde widgete mesaj yaz eklenebiliyormu
oyun yüklemek ile garanti konusunda bir sıkıntı yaşamazsın firmware yüklersen bu sıkıntı yaratabilir.
telefonun widget menüsüne gir orada mesaj yaz widget'i olması lazım yoksa değişik widget'lar var ama telefon modeline uygun olanı bulmalısın.
Guitar Hero Championship Manager 2010 gibi oyunları çalıştırırken "Java Hatası Bellek Dolu" gibi bir mesaj alıyorum. Telefon Corby pro kartım yok ama telefonda 75 mb boş yer var neden olabilir bu telefon kaldırmıyor mu bu kadarcık seyleri...
telefonun kaldırmamasından değilde oyunun telefona uyumlu olmadığından olabilir.
eğer oyun yüzde yüz uyumlu diyorsan oyunları aşırı toplu bir şekilde yükleme yada telefona reset et tekrar dene.