corby'de 3 ekran resmini değiştirmek istersen masa üstüne değiştireceğin ekran resmini getirip ondan sonra değiştirmen gerekli sanırım.Böylece herbirine bunu uygulayarak 3'ünüde değiştirebilirsin.
ya arkadaşlar ben de bu telefonu alcağım 5 gün sonra ancak hala kafamda kamera sorunu var acaba gerçekten kamerası 3.2'nin hakkını veriyo mu ve bir tane çektiğiniz fotoğrafı yükleyebilir misiniz ? bu telefonda wi-fi'nin olması çok iyi çünkü 3g sorununu gideriyo artık her yerde cafe vs. şifresiz internet imkanı veriyor.3g.ye ihtiyaç olmuyor ve 3g ücret karşılığı verilern bir servis ama wi-fi beleş internetiniz sınırlı olsa bile gece gündüz internette kalın en fazla 1gb download yaparsınız ben sanırım diğer telefonumda edge wardı onda 250mb download yapmıştım bir de edge yani.Wi-fi'yle koparım
kardeş gerçekten eline emeğine sağlık,ama bir sorum olacak.bende lindy var ve bolt browser i yükledim.ama ilk girişte bilgi gönderilsin mi diye bir sayfa cıkıyor,BOLT İNTERNETE ERİŞEBİLİR.BU PARA ÖDEMENİZİ GEREKTİREBİLECEK YAYIN SAATİNİN KULLANILMASINI GEREKTİRECEKTİR.DEVAM EDİLSİN Mİ? diye bir mesaj var.ne yapmalıyım?devam edersem herhangi bir ücret ödeme söz konusu mudur?simdiden teşekkür ederim.