samsung sizce nokıa yı devirebilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

domelyan

domelyan

Üye
Samsung un sahibi ile nokia nın sahibi güreş yapsınlar kim yenerse o daha büyüktür bence
xD KARDEŞ GÜLMEKTEN ÖLDÜM YHA xD
SAMSUNG NOKİAYI DEVİRSİN BNDE BİNAYİ DEVİRCEM :):ehe

--------------- Ekleme ---------------

Nokia sumsungu daatır çünki 5800 çıkalı kaç ay oldu hala günceleme var samsung çıkartıo telefonu^
''hani çingene kızanları vardırya saldım çayıra mevlam kayıra'' diyor :) n8 ve x6 çıkmasına rağmen 5800 güncelemeleri var bugun tekirdağ/çorluya electroworld açıldı 5800 tükenmis samsung wawe ve monte 500 tane satmıs :) toplam abiyle iyi muahbbet ettik abartmıyorum 5800 ve dokunmatik 5000 modelerinden (expres ve navigasyonlar) toplam 5000 tane satmıs abartmıyorum

:::burak:::

:::burak:::

Üye
geçer yada geçmez beni ilgilendrmez ama,şu bir gerçek çoğu arkadaşın dediği gibi samsung aynı özellikleri daha ucuza satıyor,neden nokia alıyımki enayimiyim:ehe

Why Always Me

Why Always Me

Üye
tercih meselesi

OğuzcanAbi

Üye
samsung mu yapamaz bence

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Acele İşe Şeytan Karışır Derler :D Bak İPhone 4'de Hızlı Bir Şekilde Çıktı ve Çekim Sorunu Kendisini Gösterdi, Samsung Genelde Symbian Telefonu Nadir Üretiyor, Çoğu Kişide Şu Düşüncede Telefon Dedinmi Symbian'dan Symbian Dedinmi Nokia'dan Sorulur, Samsungun Çıkardığı Şuan Hiç Bir Telefon Nokia Telefonların Yanına Bile Yaklaşamaz Bknz; N8, N900, N97 Vs.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Çok uzun süre böyle devam ederse Belkİ

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Acele İşe Şeytan Karışır Derler :D Bak İPhone 4'de Hızlı Bir Şekilde Çıktı ve Çekim Sorunu Kendisini Gösterdi, Samsung Genelde Symbian Telefonu Nadir Üretiyor, Çoğu Kişide Şu Düşüncede Telefon Dedinmi Symbian'dan Symbian Dedinmi Nokia'dan Sorulur, Samsungun Çıkardığı Şuan Hiç Bir Telefon Nokia Telefonların Yanına Bile Yaklaşamaz Bknz; N8, N900, N97 Vs.
Aynen katılıyorum kardeşim symbian=Nokia :D

123kn456

123kn456

Üye
önemli olan fiyat değil Kalite müşteri memnuniyeti yorumları okuyosan Herkez Nokıa diyor en güzel en rahat en uyumlu bencede nokıa nokıa yı bırak samsung u appel bile deviremez...

ama bu devirde kim kullanır renksiz telefon :oke:

clubnokia

clubnokia

Üye
Arkadaşalar bildigimiz gibi samsung son sürat cep telefonu üretiyor ve ürettikçe bi eski modelini ucuza veriyor nokıa ise yavaş yavaş yeni çıkan teknolojilere uyumlu kaliteli güzel bi telefon üretiyor ama uzun sürüyor samsung hiç beklemiyorr hep üretiyor sizce bu samsung nokıa yı alt edip iflasa sürükleye bilirmi ben telefon teknolojisi heptakip ederim ne zaman samsun un resmi sitesine girsem 1.) 3g li dokunmatik bi yeni model telefon görüyorum ama nokıa ise herhangi bi kıpırdama göremiyorum bu gidiş sizce nokıyayı bataga sürüklermi?

Mobil sektörün en önde ve ilk akla gelen firması olan nokianın çok seri ürün üretmeme politikası tüm dünyada işe yarayan müthiş bir strateji.
nokia nın en alt grupta bulunan bir ürünü ile üst segmentte yer alan bir ürününü kullanılabilirlik olarak kıyasladığımızda en alttan en üstteki ürüne geçiş yapan bir kimse zorlanmadan ürünü kullanabilir.
Ve nokia yı bu denli lider kılan da ürünlerinde fonksiyonel benzerlikler.
ama öte yandan bakıldıgında samsung da nokia ya benzer bir strateji uyguluyor.
son ceyrekte piyasaya sürdügü ürünlerin %60 bir önceki ürünün devamı niteliğinde ve ufak çaplı özellik eklemeleriyle piyasaya sürüyor. örn; sam b3410, b3410 wifi, corby - corby wifi ( nokia 5800 aynı yüze sahip daha uygun fiyatlı 5800, 5230-5235, 5230 nuron ve yeni gelecek olan 5228) gbi..

nokia her zaman aceleciliği geri planda bırakarak yavaş ve sağlam adımlarla piyasadaki liğerliğini devam ettirir.
Buna hiçbir firma ciddi anlamda olumsuz etki yaratamaz.
Nokia şuan tüm dünyada hemen her şehirde yaygın teknik servis ağına ve satış mağazalarına sahip aynı sektöde diğer firmalar için bunu söyleyeyiz ki hala öyle.
Diğer firmaların bu yaygınlık anlayışı saece kendi ülkeleri ve komşu ülkeleri için geçerli
Örn bi apple store türkiye de kaç ilde var bileniniz varmı?
Örn bi samsung satış ve servis mağazası kaç ilde faal ve mevcut? bana göre belirsiz.
Markayı marka yapanda zaten elinizin altında yeralması değilmi?
Diğer firmalar bu alanda bile nokia ya kafa tutamıyorlar...
Nokia nokya :D

kerata seni

kerata seni

Üye

galaxy s bu modeli yabana atma derim ustam bir incele.ayrıca omnia da hiç fena değil hani,

Lacoste

Lacoste

Üye
Nokia asla devrilmez çünkü herkes maxicepteki gibi telefona bir bilgisayar veya oyun konsolu olarak bakmadığı için normal birisi telefon alırken nokia tercih eder yani sağlamlığı ve kalitesi ve kullanım kolaylığı açısından yani telefon alcaklarıs anca %5 i bakar işletim sistemineymiş işlemcisineymiş ohooo nokia bitmez bitmez

clubnokia

clubnokia

Üye
Nokia asla devrilmez çünkü herkes maxicepteki gibi telefona bir bilgisayar veya oyun konsolu olarak bakmadığı için normal birisi telefon alırken nokia tercih eder yani sağlamlığı ve kalitesi ve kullanım kolaylığı açısından yani telefon alcaklarıs anca %5 i bakar işletim sistemineymiş işlemcisineymiş ohooo nokia bitmez bitmez

evet :D

Olcay99

Üye
number one nokıa

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadaşlar bence önyargılı olmayalım zaten bende önyargım yüzünden nokia x6 ya o kadar para verip hemen aldım ama model tasarımı, kullanılan malzeme, işlemci, mükemmel ötesi ekran ve kayıt kalitesiyle samsung çok iyi atılım yapmaya başladı samsung wave ile değiştirm telefonumu böyle giderse bence samsung nokianın pazardaki yerini sallar hatta devirr bile

nostoney

Üye
nokıa gibi kökü sağlam bi firmayı samsung zorrr.......

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde nokia hayranıyım ama son zamanlarada samsungun adı dah acok duyuldu ve nokia artıq son zamanlarsa çıkardıqı akıllı telefonlar gerektiqi gibiilgi gostermiyor 5800 ele alalım bakınız bi güncellmeye atıyor hop telin şaftı kaydı ama su v 51 de telefona gerekn ilgiyi birazda gosterdi oda ayrı

Olcay99

Üye
Hepimiz nokıacıyız vaz geçemeyiz tutkumuzdan :D

bossy

bossy

Üye
kıytırık samsung poposuyla dağ devirse yine de bişey olmaz ondan...:aha:

alcm1

alcm1

Üye
Beyler nokia bu zamana kadar çok iyi gitti ama samsung "Galaxy S i9000" modelini çıkarınca denge düzen alt üst oldu bi bakın yazdığım modele iPhone 4 ile karşılaştırıldı ve hiç bir eksik bulamadılar telefon harika sonra hadi bu modeli boşverin wave in süper amoled ekran kalitesine nokia da erişebilecek telefon varmı sizce ayrıca Galaxy S süper amoled i9000 modeli 1.457 lira eğer o özellikte bi telefonu nokia çıkarmış olsa en az 2000 lira dan satar ben de 5 sene nokia kullandım elimden n73 ler n80 ler geçti en son n97 aldım beğenmedim şimdi elimde galaxy S var ve gerçekten harika şuan da samsung un tek eksiği apple app store mağzası kadar güncel bir mağzası olmaması oda yakında olur çünkü yeni açıldı
Arkadaşlar nokia kolay kolay devrilmez ama samsung da bazılarınızın dediği gibi bence hiçde dünki çocuk değil kullanımı rahatmış cartmış curtmuş telefon kullanmayı bilmeyene nokia tabi rahat gelir benim dedem nokia kullanıyo
Eğer samsung böyle giderse 2-3 yıla kalmaz tahta oturur ;)

rapege

rapege

Üye
nokia kendine çeki düzen vermezse evet

Takipçi Satın Al

Üst Alt