samsung sizce nokıa yı devirebilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

futbol123

futbol123

Üye
bence nokia

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
nokia ve sonyericcson markalarına teknoloi olarak yetişebilirler belki ama kullanım ve sağlamlık olarak yetişebilecek marka yok bence nokia ve sonyericcson diyorum kusura bakma samsung kıskanma ne olur Çalış kazan seninde nokia gibi kaliteli bir markan olur....

moqqlass

moqqlass

Üye
samsung apple motorla lg bu makinalar cok agır menuleride ızdırap.nokia ise onların yanında zirve gibi :)

lukatoni17

Üye
NOKİA'yı BU KADAr hafife almayın !!!!

bertone37

bertone37

Üye
Merhaba arkadaslar ben bu sıtede yenıyım ama nokıa suna benzıyo
turkıyede tofas arabaları cok tutulur neden cunku yedek parca cok ucuz ama arabalar bıcok arabadan kalıtesız crash testı olmayan tek araba mesela nokıada oyle saglam ama satarken pahalı satıyo yedek parca cok vede samsunga gore ucuz o yuzden tutuluyo tofas gıbı marka yapmıs turkıyede ama samsung satarken ucuz yedek parca nokıa kadar yok ama bulursan parcayı nokıaya gore pahalı nokıada bundan kazanıyor zaten bende n70 kullanıcısıyım:)tesekkürler...

Neverex

Üye
Merhaba arkadaslar ben bu sıtede yenıyım ama nokıa suna benzıyo
turkıyede tofas arabaları cok tutulur neden cunku yedek parca cok ucuz ama arabalar bıcok arabadan kalıtesız crash testı olmayan tek araba mesela nokıada oyle saglam ama satarken pahalı satıyo yedek parca cok vede samsunga gore ucuz o yuzden tutuluyo tofas gıbı marka yapmıs turkıyede ama samsung satarken ucuz yedek parca nokıa kadar yok ama bulursan parcayı nokıaya gore pahalı nokıada bundan kazanıyor zaten bende n70 kullanıcısıyım:)tesekkürler...

Anen öyle :oke:

ForMyPeople

Üye
Samsung 4 ever ;) gerçekdende çok güzeL eskisi gibi değil.. nokia 6600 & 7610 ları üretirken samsung'u bilmioduk bile ama samsung devircek gibi :)

masterayfox

masterayfox

Üye
samsung apple motorla lg bu makinalar cok agır menuleride ızdırap.nokia ise onların yanında zirve gibi :)

motorola ağır kabul ediyorumda kardesim zsen hiç omnia kullanmadın mı veya apple ı phone bunlar nasıl ağırmıs anlamıyorum tamam nokia suan en iyisi durumunda ama diğer markalarıda küçümsememek gerekir ayrıca samsung apple ağır değil menüleri yanlıssın var dostum ben her marka teli kullandım en rahatı nokia:pro:

kanaye

Üye
nokianın sadece ismi var ama yakın bir zamanda samsung cep telefonunda lider olacak nedeni ise nokia telefonlarda eski işletim sistemi kullanıyor olması yani eski işletim sistemini biraz zor bırakır samsung ise durmadan yeni sistemler geliştiterek pazara sürüyor ve bu samsung için çok iyi ve kendisini durmadan yenileyip geliştiriyor malesef bu nokiada yok böyle giderse cep telefonundaki en büyük pazar payını samsung alacak

masterayfox

masterayfox

Üye
nokia da saanırım 2012 yılından sonra simbian işletim sistemi yerine farklı bir sistem gelicek hatta forumda birsi konu olarak yazmıstı apple ve androide benzer bir sistem

djserkan37

djserkan37

Üye
Nokia'yı Geçemez Samsung.Nokia Uzun Sürede Bi Model Çıkarıyo Ama Çıkardığı Telefon Bütün Piyasayı Alt Üst Ediyo.Uzun Sürede Çıkarması Daha İyi Zaten.Çünkü Uzun Sürede Çıkardığı Telefonlara Çok Büyük Özellikler Katıyo Ve Diğer Markalar Gibi Özentilik Yapmıyo Her Zaman Kendisi Farklı Bi Stil Uyguluyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia herzaman 1 rincidir asla devrilmez bi kere adamlar kolay menü yapıyo

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'yı Geçemez Samsung.Nokia Uzun Sürede Bi Model Çıkarıyo Ama Çıkardığı Telefon Bütün Piyasayı Alt Üst Ediyo.Uzun Sürede Çıkarması Daha İyi Zaten.Çünkü Uzun Sürede Çıkardığı Telefonlara Çok Büyük Özellikler Katıyo Ve Diğer Markalar Gibi Özentilik Yapmıyo Her Zaman Kendisi Farklı Bi Stil Uyguluyor.
SONUNA KADAR SANA KATILIYORUM KARDEŞİM:thumbup: :thumbup: :thumbup:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bence Samsung Nokia'nın yanından bile geçemez. Samsung sadece son çıkarttığı parmak ile sayılabilir modelinde hız ve uygulama destekleme özelliği açısından Nokia'ya yaklaşabilir. Modelini hatırlamadığım bir telefonunda Samsung Windows Mobile işletim sistemine geçmiş onu test etme fırsatım olmadı hiçbir arkadaşım henüz almadığı için Ona laf etmiyorum o açıdan ama diğer modellerinin hiçbiri Nokia'ya erişemez. Nokia'yı sadece N73 N72 gibi yavaş modellerdne ibaret sanmayın. 5800,N97,N958GB gibi hızlı modelleri de göz önüne alın.
Pazar durumuna değinecek olursak Samsung bir modeli üretiyor hakettiğinin fazlası fiyatıyla piyasaya sürüyor yenisini çıkarınca onu düşürüyor ama düşürene kadar kârını fazlasıyla elde ediyor düşürdüğü fiyatlar ise ele gelir modellerde 200-300 Lira artık dandik sayılabilecek modellerde %50 gibi bir düşüş oluyor.
Nokia ise ürettiği bir ürünün benzerini üretmiyor yakınını da üretmiyor aslında bu bir kayıp ama bir o kadar da Farklılığını ortaya koyduğu bir avantaj. Hepsinin bir arada olduğu modelleri de mevcut hemde çok güzel miktardaki fiyatlarda bu sayede aradaki farkı fazlasıyla kapatıyor.

Nokia'nın en büyük eksiği Symbian işletim sistemini genel bir telefon sistemi olarak kullanmaya devam ediyor. Apple'ın iPhone'unda olduğu gibi Telefona göre işletim sistemi mantığına geçse kimse onu tutamaz. Fakat bu haliyle bile Samsung ona yetişemiyor.

Kısacası Nokia piyasada her zaman hakim olacak bir markadır. (iPhone Türkiyede 500 TL olmadıkça :D)

Uzun oldu ama herşeyi açıklar bir yazı oldu. Eksiğim yanlışım varsa Affola...

rapman

rapman

Üye
samsung dakka başı küçük bi yenilik yapıp dokunmatik telefon üretmeye devam ederse Nokia'yı deviremeden batar:ehe

--------------- Ekleme ---------------

samsung Nokia'yı de-vi-re-mez ! :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
hayatta deviremez samsunga bakarsın gençligi biliyosnuz telinde oyun program -kamera fln iyi olmasını istyr oyun ve program nokia da nokianın 5 mg kamerası samsungun 8 mg kamerasına bedel :) DEVİREMEZ !

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Ben 6 Yıllık Nokıa Kullanıcısıyım bence Hiç Belli Olmaz ikiside Ölümüne Yarışıyolar :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Samsung un sahibi ile nokia nın sahibi güreş yapsınlar kim yenerse o daha büyüktür bence

Üst Alt