adam s3'le banyoya girecek kadar özensiz ama 4 sayfa dolusu yorum yapan var!!! sizce banyoya s3'le girip, hassas aleti banyodaki sehpaya koyanın, akıl almaya ihtiyacı gerçekten var mıdır?
kardeş arkadaş s3 le duş almamış sadece banyoya girmiş. her şeyi hesaba katacak kadar mükkemmel bi varlık değil insan.adam s3'le banyoya girecek kadar özensiz ama 4 sayfa dolusu yorum yapan var!!! sizce banyoya s3'le girip, hassas aleti banyodaki sehpaya koyanın, akıl almaya ihtiyacı gerçekten var mıdır?
kardeş arkadaş s3 le duş almamış sadece banyoya girmiş. her şeyi hesaba katacak kadar mükkemmel bi varlık değil insan.
kardeş arkadaş s3 le duş almamış sadece banyoya girmiş. her şeyi hesaba katacak kadar mükkemmel bi varlık değil insan.

eğer arkadaşın S3'ü beyaz renk ise sabun sanmış olabilir![]()

Pirinç dolu kabın içine 3 gün koy içindeki suyu alır
Koyarken batarya sd card`ı ve sim kartı çıkar
Arkadaşım çok haklısın. Ama sakın böyle kişiler yüzünden konuyu kilit taktirtma. Taktirirsan onların istediği olur. Sen inadına konuyu açık tut. Benimde başıma çok geliyor böyle şeyler.Duyanda senin telefonun sanar haci seni neden rahatsiz ettiki.
Maksat akil almak deil s3kullanicisi olarak böyle bir durumla katsilastim sonuclari bunlar oldu bunu anlatmak istedim kendine ders cikaran yada biseyler kazanan olduysa ne mutlu bana .bunada saygin yoksa diyecek biseyim yok.konu kilitlenebilir yonetici arkadaslar!
eğer arkadaşın S3'ü beyaz renk ise sabun sanmış olabilir![]()
Hackless su root isini anlatmadin gitti shiftdelete de buldum ama altinda yazan yorumlardan dolayi yapmadim.simdi bi arkadas konu acmis ayni yerdeki anlatim ile s3 u root etmeye calismis sorun olmus,eldüvenlerimi giydirme bana
![]()

Xdadan bakayım![]()
Xda derken
XDA-Developers
telefonu kapat ole at sonra bozuldumu at çöpe![]()

Senin ki 2 milyarlık telefon vursun benimki 400 liralık telefon olduğu halde cebime uyuşturucu koyup polise teslim eder beniOldu canım bende zaten 2milyar paramı çöpe atmak için vermiştim o telefona asdasdasd muhabbete bak
- - - Eklendi - - -
htc one x i gözüm gibi koruyorum la bişey olursa babam vurur beni![]()