Samsung SIII su testine soktum !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemaleco

Üye
adam s3'le banyoya girecek kadar özensiz ama 4 sayfa dolusu yorum yapan var!!! sizce banyoya s3'le girip, hassas aleti banyodaki sehpaya koyanın, akıl almaya ihtiyacı gerçekten var mıdır?

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
adam s3'le banyoya girecek kadar özensiz ama 4 sayfa dolusu yorum yapan var!!! sizce banyoya s3'le girip, hassas aleti banyodaki sehpaya koyanın, akıl almaya ihtiyacı gerçekten var mıdır?

Duyanda senin telefonun sanar haci seni neden rahatsiz ettiki.
Maksat akil almak deil s3kullanicisi olarak böyle bir durumla katsilastim sonuclari bunlar oldu bunu anlatmak istedim kendine ders cikaran yada biseyler kazanan olduysa ne mutlu bana .bunada saygin yoksa diyecek biseyim yok.konu kilitlenebilir yonetici arkadaslar!

• Beğen
Tepkiler: Hakanmtn54
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
kardeş arkadaş s3 le duş almamış sadece banyoya girmiş. her şeyi hesaba katacak kadar mükkemmel bi varlık değil insan.

avcitalip

avcitalip

Üye

cukuleaks

Üye
Pirinç dolu kabın içine 3 gün koy içindeki suyu alır
Koyarken batarya sd card`ı ve sim kartı çıkar

Ayyyyyyynen Bide söyle bişey var. Bu telefonlarda su dokulunce de bişey olmuyor zaten. Bende dokmustum önemli olan dökülmesi değil. Bu dokuzuncu telefon kapanır zaten. hemen bataryası cikaracaksin. Kurumasını bekleyeceğim. Bunuda hızlandırmak için pirinçin içine koyabilirsin. Bu telefon kurduktan sonra rahat rahat kullanirsin. Hiç biryerine hiç bişey olmaz. Bende 5800 vardı kolonya döktüm. Devamlı şekilde açmayacalistim. Doğal olarak anakart yandı. Bu kurumasını bekleseydim hicbirsey olmamış gibi kullanabilirdim.

- - - Eklendi - - -

Duyanda senin telefonun sanar haci seni neden rahatsiz ettiki.
Maksat akil almak deil s3kullanicisi olarak böyle bir durumla katsilastim sonuclari bunlar oldu bunu anlatmak istedim kendine ders cikaran yada biseyler kazanan olduysa ne mutlu bana .bunada saygin yoksa diyecek biseyim yok.konu kilitlenebilir yonetici arkadaslar!
Arkadaşım çok haklısın. Ama sakın böyle kişiler yüzünden konuyu kilit taktirtma. Taktirirsan onların istediği olur. Sen inadına konuyu açık tut. Benimde başıma çok geliyor böyle şeyler.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

Arkadaşım çok haklısın. Ama sakın böyle kişiler yüzünden konuyu kilit taktirtma. Taktirirsan onların istediği olur. Sen inadına konuyu açık tut. Benimde başıma çok geliyor böyle şeyler.[/QUOTE]

Eyvallah kardes birileri bisey kazanmistir umarim kazanamayanlara inat :confused:

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
Ha bu arada eve interney baglansin bana guzel bi roor atma ve rom yuklemeyi ogreteceksin :cool:

cukuleaks

Üye
hiç sorun yok değil...

- - - Eklendi - - -

, (h)

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
Hackless su root isini anlatmadin gitti shiftdelete de buldum ama altinda yazan yorumlardan dolayi yapmadim.simdi bi arkadas konu acmis ayni yerdeki anlatim ile s3 u root etmeye calismis sorun olmus, :box:box:box eldüvenlerimi giydirme bana :megafon:

TheMadness

TheMadness

Üye
Hackless su root isini anlatmadin gitti shiftdelete de buldum ama altinda yazan yorumlardan dolayi yapmadim.simdi bi arkadas konu acmis ayni yerdeki anlatim ile s3 u root etmeye calismis sorun olmus, :box:box:box eldüvenlerimi giydirme bana :megafon:

Xdadan bakayım :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

telefonu kapat ole at sonra bozuldumu at çöpe :D

Oldu canım bende zaten 2milyar paramı çöpe atmak için vermiştim o telefona asdasdasd muhabbete bak :D

- - - Eklendi - - -

htc one x i gözüm gibi koruyorum la bişey olursa babam vurur beni :D

lolaman

lolaman

Üye
Oldu canım bende zaten 2milyar paramı çöpe atmak için vermiştim o telefona asdasdasd muhabbete bak :D

- - - Eklendi - - -

htc one x i gözüm gibi koruyorum la bişey olursa babam vurur beni :D
Senin ki 2 milyarlık telefon vursun benimki 400 liralık telefon olduğu halde cebime uyuşturucu koyup polise teslim eder beni :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
oha len

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt