avcitalip
Üye
EYVALLAH SAOL su anda bir sorun yok zaten![]()
1-2 hafta içinde birşey olmazsa dahada birşey olacağını sanmıyorum ama cihazını bundan sonra dikkatli kullanmanı öneririm çünkü cihazın artık garanti dışı

EYVALLAH SAOL su anda bir sorun yok zaten![]()

1-2 hafta içinde birşey olmazsa dahada birşey olacağını sanmıyorum ama cihazını bundan sonra dikkatli kullanmanı öneririm çünkü cihazın artık garanti dışı![]()

Rom at istediğin gibi kullan nasıl olsa garanti yok![]()

Rom at istediğin gibi kullan nasıl olsa garanti yok![]()
Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum. Root arkasina bide rom hackless in yardimini alacam sallsun biraz aydinlatmisti beni tabi sizin yorum ve onerilirinide almak isterim hangi rom gider s3 e pek bilgim yok evde su anda internetim yok gelsin inceleme yapacam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yahu onu bırakında benim htc one x suya falan düşerse ben napıcam batarya falan cıkmıyorsim kartı cıkarıp atarım kavanoza
![]()

Bataryanin cikmamasi cok kotu bi durum iphone gibi neden htc de biyle bir hata yapmis anlamadim.batarya degistirmen gerektiginde ne yapacan yada yedek batarya tasima sansin yok.ha birde youtube de tanitimda soyle bisey izlemistim s3de yedek batarya degisimi yapacaginda telefonun icerisindeki kucuk bir dahili batarya sayesinde telefon kapanmadan batarya degisimi sansin varmis deneyen oldumu?? Ben cikardim geti taktim ama tel kapandi![]()
2sn gibi kapanıyor hızlı olmak lazım
Cok azmis ya.ama yinede guzel bi dusunce keske 10sn ye gibi bir sure olsaydi

telefonu kapat ole at sonra bozuldumu at çöpeYahu onu bırakında benim htc one x suya falan düşerse ben napıcam batarya falan cıkmıyorsim kartı cıkarıp atarım kavanoza
![]()

bende su dolu kaba daldırıp çıkardın sandım
- - - Eklendi - - -
![]()
: