Samsung SIII su testine soktum !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
EYVALLAH SAOL su anda bir sorun yok zaten :D:thumbup:

1-2 hafta içinde birşey olmazsa dahada birşey olacağını sanmıyorum ama cihazını bundan sonra dikkatli kullanmanı öneririm çünkü cihazın artık garanti dışı:oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
1-2 hafta içinde birşey olmazsa dahada birşey olacağını sanmıyorum ama cihazını bundan sonra dikkatli kullanmanı öneririm çünkü cihazın artık garanti dışı:oke:

Rom at istediğin gibi kullan nasıl olsa garanti yok :D

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi

Rom at istediğin gibi kullan nasıl olsa garanti yok :D

Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum. Root arkasina bide rom hackless in yardimini alacam sallsun biraz aydinlatmisti beni tabi sizin yorum ve onerilirinide almak isterim hangi rom gider s3 e pek bilgim yok evde su anda internetim yok gelsin inceleme yapacam

TheMadness

TheMadness

Üye
Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum. Root arkasina bide rom hackless in yardimini alacam sallsun biraz aydinlatmisti beni tabi sizin yorum ve onerilirinide almak isterim hangi rom gider s3 e pek bilgim yok evde su anda internetim yok gelsin inceleme yapacam

Cyanogen10 çıksın öyle yükle bence.. S3e kesin çıkar.

TheMadness

TheMadness

Üye
Yok zannediyordum cm9 nightly çıkmış

TheMadness

TheMadness

Üye

suayb

suayb

Üye
Pirincin taşını ayıklamayı unutma çizmeyesin telefonu :P

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Yahu onu bırakında benim htc one x suya falan düşerse ben napıcam batarya falan cıkmıyor :D sim kartı cıkarıp atarım kavanoza :D

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
Yahu onu bırakında benim htc one x suya falan düşerse ben napıcam batarya falan cıkmıyor :D sim kartı cıkarıp atarım kavanoza :D

Bataryanin cikmamasi cok kotu bi durum iphone gibi neden htc de biyle bir hata yapmis anlamadim.batarya degistirmen gerektiginde ne yapacan yada yedek batarya tasima sansin yok.ha birde youtube de tanitimda soyle bisey izlemistim s3de yedek batarya degisimi yapacaginda telefonun icerisindeki kucuk bir dahili batarya sayesinde telefon kapanmadan batarya degisimi sansin varmis deneyen oldumu?? Ben cikardim geti taktim ama tel kapandi :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Muhabbete bak ya ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
Bataryanin cikmamasi cok kotu bi durum iphone gibi neden htc de biyle bir hata yapmis anlamadim.batarya degistirmen gerektiginde ne yapacan yada yedek batarya tasima sansin yok.ha birde youtube de tanitimda soyle bisey izlemistim s3de yedek batarya degisimi yapacaginda telefonun icerisindeki kucuk bir dahili batarya sayesinde telefon kapanmadan batarya degisimi sansin varmis deneyen oldumu?? Ben cikardim geti taktim ama tel kapandi :D

2sn gibi kapanıyor hızlı olmak lazım

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bende su dolu kaba daldırıp çıkardın sandım :zzz:

- - - Eklendi - - -

:kotu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt