Samsung SGH-M620 Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

haylazmask

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SGH-M620 Yardım!
Arkadaşlar Ağustos'un sonundan beri kullanıyorum hiçbi kötü yanını görmedim ama geçen hafta telefona bişey oldu birden birçok tuş ana ekrana dönme tuşu oldu yani yukarı sol üst sağ üst 1 2 3 tuşlarından herhangi birine basınca nerede olurdam ne yapıyor olursam olayım ana menüye dönüyor sonra telfonun içindeki bellek kartını çıkardım telefonu fabrika ayarlarına çevirdim düzeldi fakat bugün telefona bilgisayardan video atınca gene oldu lütfen yardım edin

ceza0408

ceza0408

Üye
bi telefoncuya git derim ben

xxxluchxxx

xxxluchxxx

Üye
ewD qiT ßeNCéDé ßii TéLéFonCuya GösTéR..!

Emre-45

Emre-45

Üye
Symbian olmadığı için virüs de olamaz.Servise götür bence.

polo291

polo291

Üye
arkadaşım ya virüstür yada telefonda teknik hata oluşmuşdur sen onu telefoncuya sor (telefona virüs girmez diyen arkadaşım telefona virüs girer)

muri78

muri78

Üye
bu telefona girmez ya iyimisiniz

qaRdelen

Üye
olaya bak ya bu tlf virüs grmez dio farkındaysn hafıza kartı taşıo!

safara1

safara1

Üye
telefoncuya götür

ism@il 54

ism@il 54

Üye
format at=*2767*3855#

35oguz35

Üye
anlamıonuz konuşmaın bar bu tele virüs girmio virüsleri ttanımıo bu telefon malmısınız siz be telden anlamıonuz gelionuz yorum yapıonuz.

gssinan41

Üye
benim bi sorunum var samsung m620 telefonum varvede saat varya orada yanında böle sarı yazıda '' A '' yazıyo onu nasılyokedebilirim ve ne işe yarıyor yardımeden nolur nasılhalledecerğimi bi söleyebilirmi?

furmania

furmania

Üye
telofoncular kesin yaparlar

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
bu kodu gır olmazsa telefoncuya gotur *2767*2878#

ser5

Üye
la moruq ba bu telefonun wap ayarları lazım bulan olursa ba ulaşsın [email protected]

sadakad

sadakad

Üye
olaya bak ya bu tlf virüs grmez dio farkındaysn hafıza kartı taşıo!
hey yarabbi hafıza kartı olabilir,içine virüste gire bilir ama bu tel symbian değil kardeş,
yani yel kayadan ne anlar.
bilmiyosun yorum yapma.
ha merak edersindiye söylüyorum ben teknik servisim.

Üst Alt