Samsung sgh l700 durduk yere reset atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kones

Üye
    Konu Sahibi
Samsung sgh l700 durduk yere reset atıyor
Arkadaşlar samsung l700 üm var ve durduk yere reset atıyo genellikle müzik dinlerken oluyor bu bunu nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz???

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
öncelikle müzik hafıza kartındaysa bilgisayarında fat32 formatında biçimlendir eğer telefondaysa format atmakta yarar var konuların en başında bulabilirsiniz eğer hala olmuyorsa samsung servis merkezine uğramanı tavsiye ederim

kones

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle müzik hafıza kartındaysa bilgisayarında fat32 formatında biçimlendir eğer telefondaysa format atmakta yarar var konuların en başında bulabilirsiniz eğer hala olmuyorsa samsung servis merkezine uğramanı tavsiye ederim

müzik hafıza kartında da bilgisayar NTFS formatında nasıl biçimlendireeğim? neyi biçimlendireceğim?

şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

müzik hafıza kartında da bilgisayar NTFS formatında nasıl biçimlendireeğim? neyi biçimlendireceğim?

şimdiden teşekkürler...

tamam buldum nasıl biçimlendireceğimi da neyi biçimlendireceğimi anlayamadım...? :(((

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
hafıza kartını büyük parçasına takıp kart okuyucusuna tak sonra pcnin usb girişine tak sonra pc okuyunca sağ tıklayıp biçimlendir de dosya biçimine fat32 seç ve asla hızlı biçimlendir deme kartındaki bilgileri yedekle hepsi silinir çünkü oke kolay gelsin

kones

Üye
    Konu Sahibi
bunun başka bir yolu yok mu bunları denedim biçimlendirmeden sonra müzikleri tekrar yükledim müzik çalara girdiğimde listeden aşağıy doğru gidiyorum anında reset atıyor. başka yolu varsa lütfen söyleyin...

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
telefonun hakkatan sorunlu garantisi varsa servise götürmeni tavsiye ederim

okcan

Üye
box aletine bağlanıp en son versiyon flash atılması lazım

monsmons

monsmons

Üye
Arkadaşım biçimlendirme filan hikaye modelimiz aynı olmasada benim telefonda kendi kendine reset atıyordu alalı 20 gün olmuştu yasa gereği değişim talep ettim baktılar ve değişim onayı verdiler ve sıfır telefon gönderdiler yani bu telefonla ilgili bir sorun ki sen farketmeden cebindeyken yada telefonu görmediğin anlarda o telefon kaç kere reset atıyor bilemezsin bendede aynı durum olduğu için seni çok iyi anlayabiliyorum bence zaman geçirmeden servise götür telefonu.

ParadiseGuard1

Üye
arkadaşlar bende 5620 monte var pcden tele birşey atarken sorun yok telden pc ye birşeyler atarken tel kapanıp tekrar açılıyor sorun nedir bilen varmı acaba. . .

--------------- Ekleme ---------------

bu arada usb kabloyla atarken.....

master1990

master1990

Üye
Kones şimdi telefonunun durumuy nasıl

roccoalp

Üye
sgh j 700 telefonuma reset attım .Sınırlı servis yazıyor.Ne yapmalıyım? ACİL YARDIM LÜTFEEEEEN !

Üst Alt