Samsung SGH-J150 Java Kurulumu ???

Sponsorlu Bağlantılar

KamilXYZ

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar, elimde ucuz ama java destekli bir samsung telefonu var, modeli J150 ince zarif birşey diye aldım .... e250 ve u700 oyun kurulumlarını denedim uymadı, ben bu telefona bir kaç oyun kurmak istiyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kurulum olayını çözdüm ama 1 mb lık bir oyun var onu kuramıyorum bu limiti kaldırmanın yolu var mı dosya gereğinden büyük diye uyarı veriyor da

arkadaşlar şu java limiti olayını çözmeme yardımcı olabilicek kimse yok mu ?

DoRM

DoRM

Üye
dostum bende onu araştırıyorum ama sanmam öle bişi olcanı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Java bölümünde nasıl oyun yükleyeçeğiniz ve oyunlar hakkında bilgi bulunuyor.

DoRM

DoRM

Üye
adam ztn çözmüş nası yükleyeceğini

burak_kkk

Üye
banada tema lazım j150

affedilmeyen

Üye
banada lazım tema

orhan.girgin

Üye
bu telefona java oyun nasıl yükleyebiliyoruz yardımcı olurmusunz...

DoRM

DoRM

Üye
arklar bnm bildiim kdryla samsunglara tema uygun deil

muratttiii

Üye
arkadaşlar oyun nasıl yüklücez yardımcı olursanız sevinirim samsung j150

cumalix

cumalix

Üye
:nono: Bakın arkadaşlar bende şu anda bu telefonu kullanıyorum.
Bu telefon çok iyi. Sonyericson K750 / K750i modeli telefonların oyunları yani 178x220 ekran formatlı oyunları çok rahat açıyor.
Eğer jad maker programı olan varsa jar uzantılı oyunları bu programla jad eklentisine dönüştürsün ve jar - jad uzantılı dosyalarının ikisini de hafıza kartına atsın.
Jad uzantısına tıklasın Yükle desin ve yüklendi.

Not: Java programları da açıyor.
Hadi hayırlı olsun.

[Ha unutmadan Maxicep 1 :oke: numara.]

kanki_49

Üye
teşşekürler

DoRM

DoRM

Üye
ewt arkadaşım java limitini çözdüm jad dosyasını not defteri ile aç orda mıdlet jar size yazıo ordaki sayının son 3 rakamını sil yada 1 rakamını 300k baytdan az olsun yeter istediin sayıyı yaz kolay gelsin

vahapcemil

vahapcemil

Üye
bendede j 150 var bi ton oyun yükledim.int den 176 220 oyun arayın yükleyin.çoğu uymuyo ama uyanlar çıkıyo onlarla idare edin...:D...300 mb den büyük oyunları açmaz.ekranı büyük oyunlar ekrandan taşar.oyunun yarısını görürsünüz.yani baya bi problem bu telefona oyun yüklemek ...biarkadaş baya oyun yüklemiş sırf j150 için amabenim kotalı olduğundan indiremiyorum.100 mb lik 4 tane link var nasıl indiriyimama siz bakın ona oradan indirin.gogle ya j150 için 176 220 oyun yazın çıkıyo saten hemen...linkler aklımda yok kusura bakmayınn...

zsefvcxd

Üye
merhaba arkadaşlar, elimde ucuz ama java destekli bir samsung telefonu var, modeli J150 ince zarif birşey diye aldım .... e250 ve u700 oyun kurulumlarını denedim uymadı, ben bu telefona bir kaç oyun kurmak istiyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler :oke:
Maxicep.com - Samsung SGH-J150 Java Kurulumu ???

arkadaşlar kurulum olayını çözdüm ama 1 mb lık bir oyun var onu kuramıyorum bu limiti kaldırmanın yolu var mı dosya gereğinden büyük diye uyarı veriyor da

arkadaşlar şu java limiti olayını çözmeme yardımcı olabilicek kimse yok mu ?
ilk önce jadmaker programı ile bir jad uzantısı oluştur. sonra jad uzantılı dosyayı not defteri ile aç.
orda MIDlet-Jar-Size: diye bir bölüm var. oraya jar dosyasının diskteki boyutunu yaz. telefona iki dosyayı at ve oyunu kur.

DoRM

DoRM

Üye
ewt arkadaşım java limitini çözdüm jad dosyasını not defteri ile aç orda mıdlet jar size yazıo ordaki sayının son 3 rakamını sil yada 1 rakamını 300k baytdan az olsun yeter istediin sayıyı yaz kolay gelsin
al işte yazmışdım ztn sorunu ancak söleyim 1 mb lık oyunu açmaya bilir yükler ama açmaz haa bide oraya diskdeki boyutu yaz demişsin olmamış diskteki boyutla alakası yok sil oraya 1 yaz 1000 yaz kafana göre yaz herşey olur 300000 den az olsun yeter

CeNa69

Üye
Kardeş bana bir sürü oyun ve tema lazım nerden bulabilirim:naughty:

tlgq

Üye
jad maker yükleyip cevıreceksiniz arkadaşlar başka bi yolunu aramayın

gurkan12

gurkan12

Üye
j150 ye tema yok hiç aramayınnnnnnnnnnn

alone_walk3r

Üye
beyler bendede j150 var oyunaları jar ve jad olarak attım jad olarak yükle diyince telefon yeniden başlatıyo bunu nasıl çözcem acil çözüm lütfen

e1n1

Üye
arkadaşlar ben bu siteden telefona nasıl oyun atılır bilmiyorum 1 yardımcı olurmusunuz ve java bölümünüde bilmiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt