Samsung SGH-i300 ; 3GB sabit diskli yeni MS Smartp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SGH-i300 ; 3GB sabit diskli yeni MS Smartp
Cep telefonu pazarında oldukça hızlı yüsekelen ve Nokia'dan sonra en çok pazar payı sahibi 2. firma olan Samsung'un neredeyse her ay çıkacak ve ya çıkmış yeni modelleri ile ilgili haberler kullanıcılara ulaşmakta. SGH-i300 Smartphone'da firmanın merakla beklenen yeni telefon modellerinden biri. 2005'in 4. yarısında satışa sunulacak olan SGH-i300, 320x240 yüksek çözünürlükteki 262,000 renk ekranı, Windows Mobile işletim sistemi, 1.3 megapiksel kamerası, stereo hoparlörleri yanında 3GB yerleşik hafızası ile kullanıcıların iştahını kabartıyor.

Piyasadaki en büyük yerleşik hafızalı telefon olan Nokia N91'den sonra gelen SGH-i300, kullanıcılara 3GB hafızayı taşınabilir depolama alanı olarak kullanma imkanıda sunuyor. Ortalama 800 ile 1000 arası MP3 dosyası depolayabileceğiniz telefon, MP3, WMA, AAC, AAC+, OGG ses dosyalarını ve MPEG4, H.263, H.264, WMV video dosyalarını tanıyıp çalabiliyor. Kablosuz erişim için Bluetooth ve IrDA destekli olan Samsung SGH-i300, bilgisayar ile USB 2.0 portundan da bağlantı sağlayabiliyor. Dosya transferi sırasıdan kablolu hızlı bağlantı kullanıcıların işini oldukça hızlandıracaktır. Ek hafıza genişleme yuvası olarak TransFlash kullanan SGH-i300, eğer 3GB hafıza size yeterli gelmez ise limitleri aşmanıza izin veriyor. (TransFlash yuvası en fazla 256MB lık kapasiyeye sahip kartlara destek vermekte)









Windows Mobile işletim sisteminin olanaklarından yararlanan telefon çoklu ortam dosyalarını oynatabilme yetenekleri yanında gelişmiş Internet araçlarıda barındırıyor. Mobile Internet Explorer, Outlook, MSN Messenger gibi uygulamalara sahip SGH-i300 ile web sayfalarında gezinme, e-posta alıp gönderme ve ya anında mesajlaşma olanaklarından yararlanmak mümkün. İstenirse sonradan yüklenebilecek 3. parti yazılımlarla telefonon yeteneklerinin arttırılmasıda mümkün.

113 x 48 x 20 mm boyutlarında ve 130 gram ağırlığında olan SGH-i300, GSM 900/1800/1900MHz bandlarında çalışabilmekte. Internet bağlantısı için EDGE ve ya EVDO gibi destekleri bulunmayan telefon GPRS üzerinden veri alış verişi yapmakta. Windows Mobile for Smartphone 5.0 işletim sistemi içeren SGH-i300, SRS 3D ses gibi gelişmiş seçenekleride kullanıcısına sunacak. Kontrol tuşları bakımından yön kontrolü için daire şeklindeı yerleştirilmiş yön tuşları ortasında seçim tuşu bulunan telefonun sağ ve solunda ses açıp kapama, kameraya hızlı ulaşım ve ya kaydırma gibi fonksiyonları üstlenen tuşlarda bulunmakta.

Ocak ayında yaklaşık 700$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan telefon, smartphone telefonlara ilgi duyan kullanıcıların mutlaka almak isteyecekleri bir ürün. Çoklu ortam oynatım özellikleri oldukça ön planda tutulan telefon ile istenirse bluetooth destekli kablosuz kulaklıklar kullanmakta mümkün. Fakat Mobile-review.com 'da yapılan incelemede telefonun MP3 dinlerken 5 saat tam yük altında da 1 saat 30 dakika içinde şarjının bittiği görülmüş. Bu tüketim değerleri belki telefon çıkana kadar düzeltilir fakat eğer bir düzeltilme olmaz ise 3GB kapasite ile çoklu ortam dosyalarının oynatımı için kullanılacak bir telefon için oldukça kötü değerlere sahip.
 


zoom

Üye
telefon güzelmiş nekadar bunun fiyatı ?
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
bu telefon zaten daha önce sitede tanıtıldı needlefluff
 

slayer

Üye
Nokia'dan sonra en çok pazar payı sahibi 2. firma olan Samsung'un
verdiğin bir diğer haberde motorola yazmıştın_???
---------------------

Windows Mobile for Smartphone 5.0 SGH-i300, SRS 3D ses
offf
 
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Samsung ve siemens telefon alınmaz ne olursa olsun bu kadar. 3GB sabit hafıza için o kadar para verip o tel alınmaz diye düşünüyorum
 
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Originally posted by slayer@Sep 28 2005, 04:01 PM
Nokia'dan sonra en çok pazar payı sahibi 2. firma olan Samsung'un
verdiğin bir diğer haberde motorola yazmıştın_???
---------------------

Windows Mobile for Smartphone 5.0 SGH-i300, SRS 3D ses
offf
[post=179738]Quoted post[/post]​

arkadaşIm kopyala yapıştır yaptığı için herkes kafasına göre yazıyo kendisi bile okumamış yada hatırlamıyordur :huhu:
 

polat_ketur_76

Üye
bilgi için saol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt