samsung sgh-f480i kod ile güncelleme hepsinde çalışıyor sanırım.

Sponsorlu Bağlantılar

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
samsung sgh-f480i kod ile güncelleme hepsinde çalışıyor sanırım.
sanırım bütün samsunglarda çalışıyor ben test ettim olumlu sonuç aldım f480i kullanıyorum.

Samsung unuze bu kodu girin: *#6984125*#
şimdi Admin setting menusündesiniz.
a. menuden Internals secin. Master i girin.
(Master : *#9072641*#)
gelen menuden Storage settings i secin. oradan;
Update Java DB. Herşey guncellenecek.
Not: Bunları yaparken No tusuna dikkat edin ve diğer menüler kesinlikle girmeyin telefon kitlenir bir daha açamazsınız.

mservet

Üye
Bendeki F480 nr denedim güncelleme yaptı ama ne gibi seyler değişti anlayamadım teşekkürler.

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
java güncellemesi bu.

Shashcin

Üye
Bu kodu yazınca yanlış ileti cavap yok diyor.... bir program mı gerekiyor? yada baska bır ayarmı

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
hiç bişey gerekmiyor.

sanırım senin telde bi sorun var format at tekrar dene.

Shashcin

Üye
format atma kodu *2767*3855# olarak yazdım kabul ettı ama yıne java guncellemesı yada *2767*3855# bu kod dısında yazdıgım hıc bır seyı kabul etmıyor eger bılgın varsa yardımcı olurmusn

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
hımm yardmcı olurum tabiki ama bildiğim konuda olurum net olarak sorunun nedir açık bi şekilde anlatırsan yardımcı olmaya çalışacağım.

mustaffa_79

mustaffa_79

Üye
güncelleme yaptı fakat hala java dosyaların pc den bluetooth tan atmama rağmen desteklemiyor diyor neden dir acaba yardımcı olurmusunuz

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
ben f480i kullanıyorum sende f480 var ise yazılım güncelleme yapman gerekli.
sorun ortadan kalkar.

f480-sytn

Üye
ya arkads ben bu kodu yaz dım galıba baska bır yere falan girdim hafıza kartımı biçimlendirdi

zirve39

Üye
    Konu Sahibi
başka yazılacak bi yer yokki sen onu nasıl becerdin merak ediyorum yani:)

mustaffa_79

mustaffa_79

Üye
Yazılım güncelleme nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz

• Beğen
Tepkiler: isaf2
umutcaa_89

umutcaa_89

Üye
arkadaşlar varmı f480 ses yükseltme kodu yada nasıl yükseltebiliriz yardımcı olursanız sewinirim

usakseramiks

Üye
hacılar bende samsun L 760 var mesaj geldiğinde bazı karakterleri göstermiyor ne cins bi arızadır anlamadım getti bana yardımcı olun yazılım güncellenecek dedile ronuda yapamadım bilen varsa yardımcı olsun lütfen :=)

alperadem

Üye
kardes aynı tel bende var admin menü kodunu aldılamıyor #den sonra hiç bişey cıkmıyor ?

slm32

Üye
yazılım güncelleme nasıl yapılıyor yardımcı olablrmsn..

karasakal55

Üye
işlemi yaparken yanlış tuşa bastım dokunmatik ekranım kilitlendi tekrar eski haline döndürmek için ne yapmam gerekiyor

fabien

Üye
bunun orjinal güvenlik kodu nedir bilen varmı ? teşekkürler

seerkan001

Üye
kod neyse de bnm internette sorun var face dışında başka siteye giremiyorum bad request yazıyo bunu nasıl çözebilirim

kalpsiz66f

Üye
sanırım bütün samsunglarda çalışıyor ben test ettim olumlu sonuç aldım f480i kullanıyorum.

Samsung unuze bu kodu girin: *#6984125*#
şimdi Admin setting menusündesiniz.
a. menuden Internals secin. Master i girin.
(Master : *#9072641*#)
gelen menuden Storage settings i secin. oradan;
Update Java DB. Herşey guncellenecek.
Not: Bunları yaparken No tusuna dikkat edin ve diğer menüler kesinlikle girmeyin telefon kitlenir bir daha açamazsınız.

Ya usta Eline Sağlık yaptım da bide şu bluetooth ile mp3 dinlemeyi halletsek süper olcak yok mu anlayan bi arkadaş çok lazım:hmmm:hmmm:hmmm