Samsung SGH-E250 yardimmm arkadaşlar ltfn bi bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red2blades

red2blades

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SGH-E250 yardimmm arkadaşlar ltfn bi bakin
Arkadaşlar şu SGH-E250 bnim telefonum da şu lanet telefon açılıp kapanırken voda.com die bisi yazio dierlerinde Samsung FUNCLUB die bisi yazio bnimki neden böle bide şu kilitaç yazio dierlerinde bnimkinde Kldaç yazio bi yardim dier telefonlardan daha birçok farkı var bi yardım lütfennn :(

--------------- Ekleme ---------------

bide şu avatar nası deiştirilio yaa

erhanokur

erhanokur

Üye
Arkadaşım hemen cevap veriyorum sen o telefonu ya yurtdışından aldın yada ikinci el aldıysan onlar yurt dışından almış karşşılaştığım bir olay. Bazı şeylerin farklı olması ise; telefonunun ilk çıkan e-250lilerden olması anlayacağın herhangi bir sorun yok yani sadece biraz eski bir e-250 anladınmı?

red2blades

red2blades

Üye
    Konu Sahibi
Tmm Arkadaşım çok Saol :)

cemalmidyadi

Üye
Aynen Katılıorum Sadece senın dedıgın sey yazmayabılır Samsung Fun clup Yazmıosa Kaçak telefon.yani yurtdısından getirilmiş ve burda actırılmıs.kOLay glsn

dipower

dipower

Üye
bilmem ki ya

katilfasulye

Üye
yurtdısı malı.

sametyldrm

Üye
<<<<<<<<arkadaşlaracil yardım lütfen..!! bnm e250 de sorun var tuş kilidi programı yok yani tuş ilidi yapamıyoum..silinmiş..birde kaydırmada sorun var mesela biri aradığında kıağı yukar kaldırınca cevap vrmiyor yan kaydırm ayarlarda çalışmıyor :S :/ ayarları yaptım ama yinede olmuyor....!!!:ağlarım:cevabı lütfen bnm msn adresime msj atı siteye giremeyebilirim... [email protected] <<<<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt