Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Servis
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolojibaronu
Üye
Konu Sahibi
Samsung Servis
Ekmen servis Avcılar Ulaşabilen var mı? Muhattap bulamıyorum 2 gündür 20 dakika müziği dinledim açan yok. Siz aradığınızda açan birileri oluyor mu?
ben olsam giderdim samsung un kendi servisi iyi değil ama yapcak birşey yok
Bahadir_fb
Üye
Servise ulaşılamıyor bildiğim kadarıyla samsungun müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin.
Bu arada Bakırköy incirlideki samsung servisini tavsiye edebilirim on numara ilgililer.
teknolojibaronu
Üye
Konu Sahibi
Bugün aradılar kendileri. Ben arayınca ulaşamıyorum ama onlar beni aynı numaradan arıyorlar. İlk ve son verişim bu samsung servis şubesine. Teşekkürler önerileriniz için.
Bahadir_fb
Üye
Niye vermiştin cihazı servise?
Birde telefonlara baksalar başa çıkamazlar herhalde Internet üzerinden durumunu takip edebileceğin bir no filan yokmuydu?
Birde telefonlara baksalar başa çıkamazlar herhalde Internet üzerinden durumunu takip edebileceğin bir no filan yokmuydu?
Eski telefonumu vermiştim. Antenini içini açtığımda kırmışım. İnternet üzerinden yazı yazdım onuda sistem gönderemiyor dedi bir acayip bu ekmen servisleri. Hikmet'inde dediği gibi 1 tane kağıt veriliyor onuda anca 444 7 77 miydi resmi samsung iş no'suna bakıp ne olup bittiğini söylüyor o kadar. Oda verdiğin servis sisteme ne girdiyse onu görüyor zaten.