samsung s8530 wave 2 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung s8530 wave 2 almayı düşünüyorum
samsung s8530 wave 2 almayı düşünüyorum c7 alacaktım araştırmalarım sonucu vazgeçtim .
wave 2 nin ücretli navigasyonu kafama takılıyor,arkadaşlar siznedersiniz aynı fiyatlarda alternatifler neler olabilir.acaba wave 2 de navigasyonu nokia daki gibi ücretsiz kullanma şansımız olabilirmi.şimdiden teşekkürler.

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Forumu Bİraz Araştırarak Ücretsiz Navigasyonun Nasıl Yapılabildiğini Öğrenebilirisiniz..

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
teşekkürler madem ücretsiz yapılabiliyor artık kafam rahat kesinlikle wave2:oke:

turksystem

Üye
Navigasyon wave lerde Ndrive ile uyumlu fakat ndrive da çok vasat. Spoof ile yükleyebilirsiniz fakat 1.2 sürüm altına downgrade etmeniz gerek.

silver021

silver021

Üye
Aslinda gps programi ücretsiz kurulu olarak gelior. türkiye haritasida yüklemek ücretsiz. ömür boyu kullanabilirsin. ben sahsen 6 aydir rahatlikla navigasyona 5 kurus para ödemeden araba icinde kullanabiliyorum. sesli navigasyon parali bildigim kadariyla. sesini felan takmassan sorun yok gayet basarili bir navigasyonu var.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aydın lattığınız için teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı

033mehmet

033mehmet

Üye
urduğun kabahat koş hemen al:oke:

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
kardes bence bada nın gelecegı mechul androıd tercıh et !

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aldım ensonunda teknosadan 2 gün önce:oke: baya kurcaladım iyiki almışım hayatımda nokiadan başka telefon kullanmayan ben en sonunda samsug aldım pişman değilim :D
yalnız önceki telefonum x6 kulaklık takınca çıkan mükemmel müzik sesi wave 2de yok ama genel olarak wave çok iyi bir telefon diğer yönden camerası olsun,hız,webde gezinme,wireles mesafesi,ekran,dokunmatik vs gayet üstün tek eksiği müzik telefonu değil.
x6 yı elime alınca hertarafından gacır gucur ses geliyordu sinir bozucu ..

----------Eklendi @ 13:45:45 ---------- Yazıldı @ 13:26:56 ----------

kardes bence bada nın gelecegı mechul androıd tercıh et !
wave 2 özelliklerinde 1 ghz androidli tel olsa tabiki alırdım ama biraz pahalı androidli teller.badanın gelecek vaad ettiği söyleniyor daha yeni bir işletim sistemi flash desteğide gelirse sorun yok.ayrıca 1 ghz aşağı tellere flash player 10.1 desteği olmayacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt