Samsung S8500 Wave - Samsung i8910 HD ??

Samsung S8500 Wave - Samsung İ8910 HD ?

• Samsung S8500 Wave

Kullanılan: 53 73.6%
  • Samsung i8910 HD

Kullanılan: 19 26.4%

• Kullanılan toplam oy
    72

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung S8500 Wave - Samsung i8910 HD ??
hangisi daha iyi sizce ? neden ?

wawe nin ekranı super amelod ötekini ise amoled, wawenin ekran çözünürlüğü daha fazla bi kere işlemcisi daha fazla

D@dvi

Üye
tabiki i8910HD , aradaki fiyat farkı bile hangisinin daha iyi olduğunu gösteriyor

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bada işletim sistemi yeni olduğu için onda biraz tereddüt ediyorum.. sizce nasıldır ? kullananlar yorum yapabilir mi ?

mustafa

Üye
kardeşim param olsun gözüm kapalı wave alırım. 8910 da denedim ama iyi değil sonuçta symbian ve yetersiz kalıyor özellikle oyunlarda. 8910 da bluetooth 2 var wave de 3. ikiside hd görüntü çekior. bence bada symbiandan daha iyi duruyor. yine de sen bilirsin.

hangisi daha iyi sizce ? neden ?

ben s8500 wafe aldım.ama bu kadar ii olduğunu bilmiordum.benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıor.kamerası ve fotoğraf çekmesi bir telefona öre çok ii.daha birçok özelliği var.formalara bak diecem ama oku oku bitmez)ben x6 alıcaktım wave görünce vazgeçtim.8910 hiç denemedim onun hakkında yorum yapamam...

ademden

Üye
wave çok hoş bir makina 3gün oluyor alalı almadan önce aşık olmuştum şimdide kara sevda yanlız makınanın kamara netliyinde biraz sıkıntı var onun haricinde kusursuz herkeze tavsiye ederim medya oymarıcı ve çalıcı mükemmel

krzmnyk

Üye
kesinlikle i8910hd.eline alınca nasıl bir makine kullandığını farkedersin zaten.görünüşü ve kullanımı açısından çok etkileyici bir telefon.wave için bada işlemci yeni olduğu için geliştirilmesi zaman alır.i8910'un kamera kalitesi zaten tartışılmaz.wavede görüntüde biraz sorun var.i8910'da bir çok programı ve oyunu kusursuz oynuyorsun.elinden düşürmeyeceğine garanti verebilirim.sonuçta sıkılmadan kullanmak önemli olan.süper amoled ve amoled arasında biraz canlılık farkı var ama işlevleri aynı.dokunmatik olarak aynıdır.yinede tercih senin.sonucta arada 500tl gibi bi fiyat farkı var.

Ben yaklaşık 10 gündür bu Wave kullanıyorum, hergün yeni bir özelliğini keşfediyorum. Mükemmel bir cihaz, minicik durmasına rağmen içi dolu dolu ve çok marifetli. Bada işletim sistemi mükemmel, hiç takılma, yavaşlama, bekle birazdan gelirim gibi şeyler yok. Herkese tavsiye ederim. 100 lira daha fazla vererek aldığım halde yine de 10 gün önce kullanmama değermiş diye düşünüyorum.

eaagent

Üye
Kesinlikle wave . Super amoled ekran amoled ekrana göre az da olsa daha iyi zaten fark bu değil.
-1 ghz işlemci bada ile birleşince mükemmel iş çıkartıyor 600 mhz işlemci ve symbian çok yetersiz yeni oyunarın çoğunda kasma olacaktır i8910 da
- tamam i8910 kamera 8 mp ama ikisindede hd video var diorsunuz öle değil wavede 30 fps çekior hd videoyu i8910 da 24 fps yani wave kamera kalitesi verrken i8910 cep telefonu kamerasında kalıyor.
-badaya laf atanlar symbianın nasıl berbat bi işletm sistemi oldğnu herkes bilior artk ve son zamanlarda çıkan iki hd oyunu iki telefondada oynayın i8910 un yüzüne bakmazsnz.
-wave in rami i8910 dan 256 mb daha fazla buda işlem hzı ve rahatlığında çok öncemli bi fark. oyunlar konusundaki bahsm burdada geçerli
-bunlar genel farklar arada wave blutooth 3 i8910 2 kullanıor gbi farklarda var.
Emin olun ikisinide deneyin wave elinizden düşmeyecektir ben şahsen denedm wavein hızına yetşmek zor cdden donanımı harika bi telefon.
kendi telefonum s8530 wave 2 *

Siyah.

Üye
samsung wawe bada değilmi ?

Starsley

Wave üretimden kalktı ve evet bada ne yazıkki

Siyah.

Üye
badalara birşey yüklenmiyor

Starsley

Bir şey olmamış hemen niye celalliyosun