Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

kcankaynak

Üye
Arkadaşım symbian'ın tek boyutlu dandik TFT ekranındaki oyunları bırakta beleş olsun Wave'deki oyunlar hangi telefonda var ?

*Hero Of Sparta
*Sandstorm
*Assassin
*NFS Shift (Beleş bu)
*Real Football 2010

arkadaşım bu saydığım oyunları playstationda oynarsın o kadar kaliteli ve sürükleyici ayrıeten bu telefona 900 küsür lira saydık 5 liralık bu kadar iyi oyunlar elinin kiri kaldı ki 5 lira bu oyunlar için beleş

cataron

cataron

Üye
Bruce Lee Dragon Warrior

25.08.2010

Ücretsiz

Bir ücretsiz oyunumuz daha geldi arkadaşlar.

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar wifi ye bağlanıyor ancak bir sayfa açılırken aşağıdaki gibi bir ok çıkıyor ve sayfa açlmıyor

caneryendi

caneryendi

Üye
Arkadaşlar wifi ye bağlanıyor ancak bir sayfa açılırken aşağıdaki gibi bir ok çıkıyor ve sayfa açlmıyor

arkadaşım bu işaret sayfanın açıldığını yada indirdiğini gösteriyor beklemek lazım yada başka sayfa dene hiçbiri açılmazsa ayarlarda sorun vardır ben hiçç böyle birşeyle karşılaşmadım...

--------------- Ekleme ---------------

ya hocam appstorede bedava güzel bi şey yokmu ya sırf bu yüzden satıp symbyana dönmeyi düşünüyorum ya hep para para para napolyon bile bu kadar dememiş :)

abartma arkadaşım bedeva birsürü güzel oyunları var kafadan need forspeed var asphalt var oyun çok bakmasını bileceksin...

ceycey111

ceycey111

Üye
arkadaşım bu işaret sayfanın açıldığını yada indirdiğini gösteriyor beklemek lazım yada başka sayfa dene hiçbiri açılmazsa ayarlarda sorun vardır ben hiçç böyle birşeyle karşılaşmadım...

Bu ok gelip gidiyo sonra dns başarısız diyo

caneryendi

caneryendi

Üye

zcn86

Üye
Sonradan eklenen sayfalar için her sayfanın sağında tepesinde silme işareti var, ordan kaldırabiliyorsun, takii 1 tane oluncaya kadar.:hmmm

ben netten indirerek yüklemedim. kendi orjinalinde olanları sayfalara dağıttım 10 tane sayfa oldu. bu sayfaları kaldımak istiyorum ama yapamıyorum. nasıl olcak?

vahapokan

Üye
bunda java varmı mynette okey nasıl oynarım bunla

Lacrymosa

Üye
Oynayamazsın. Bilgisayar seviyesinde tarayıcı gerekir.

Rehberde Arkadaş Edinin kısmına tıkladığımda kullanılabilir servisler arasında yalnızca MySpace var. Oysa Facebook ve Twitter hesaplarım zaten açık. Yani ana menüdeki Facebook simgesine tıklayınca doğrudan Facebook hesabıma giriyor.

Sadece MySpace çıktığı için arkadaşlarımın Facebook durum güncellemelerini alamıyorum. Nedenini bilen var mı?

catdog28

Üye
Benim Kiesle ilgili sorunum var . Kiesten büyük boyutlu dosyalar indirdiğim zaman telefona yükleyemiyorum . Çünkü Kies yeterli boş yer yok lütfen hafızayı boşaltın diyor . Ama benim hafıza kartım da 7 GB yer var ama Kies telefonun kendi hafızasını görüyor. Bunun için de büyük boyuttaki oyunları ve programları yükleyemiyorum. Telefondan ayarlar-uygulamalar-yükleme ayarlarına girip telefon şıkkından hafıza kartı şıkkına getirdim ve ayarla dedim . Ama Kies i açtığımda yine telefonun kendi hafızasını görüyor ve boş yer yok diyor.

Yardımcı olursanız sevinirim

tr-trance

Üye
mrb arkadaşlar.

Öncellikle böyle kapsamlı ve yararlı bilgi paylaşımı sağladınız için başta maxicep'e ve herkese çok teşşekkür ederim.

Benim de bi sorum olacak:
Telefonu bilgisayara taktığımda telefonda pc bağlantısı boşken kullanılabilir.Çalışan uygulamaları kapatın yazıo.bende telefonu kapatıp tekrar açtığımda kiese bağlanıyor.Kies e her bağlanmak istediğimde telefonu açıp kapamam mı gerekicek???

Yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşşekür ederim...

mrb arkadaşlar.

Öncellikle böyle kapsamlı ve yararlı bilgi paylaşımı sağladınız için başta maxicep'e ve herkese çok teşşekkür ederim.

Telefonu bilgisayara taktığımda telefonda pc bağlantısı boşken kullanılabilir.Çalışan uygulamaları kapatın yazıo.bende telefonu kapatıp tekrar açtığımda kiese bağlanıyor.Kies e her bağlanmak istediğimde telefonu açıp kapamam mı gerekicek???

spidermannat

Üye
aarkadaslar benim yeni aldıgım wave i bilgisayara taktımm kiesi calıştı orda yazılım yukseltme secenegi vardı bastım buldu birtane ama sonrada sorun cıktı şimdi telefon calışmıyor yazılımı silindi galiba ne yapacam acilll yardım

Lacrymosa

Üye
mrb arkadaşlar.

mrb arkadaşlar.

Hayır tabii ki. Telefonu kapatmanız gerekmiyor. Öyle dediğinde menü düğmesine basılı tutun. Çalışan uygulamalar gelecek ekrana. Widget ve Anasayfa dışındaki diğer uygulamaları yanındaki kırmızı çizgiye basarak kapatın. Sonra ordan çıkın. Otomatik olarka USB'ye bağlanacaktır.

cataron

cataron

Üye
Bu arada bende birşey sormak istiyorum, pek inceleme vaktim olmadı mağzur görün arkadaşlar ! Cepten SamsungApps a girdiğimde oturum açma yerinde hep aynı kullanıcı adı yapışıp kaldı, buton aktif değil, benim 4-5 hesabım var diğerlerine nasıl geçeceğim.
Bu arada internet ayarlarınıda sıfırladım, kayıtlı kullanıcı adı ve parolada dahil.

Bana cevap yok mu :hmmm

Lucky53

Üye
Harf belirlemeye gerek yok tuş kilidine bastıktan sonra ekrana ne şekil veya harf çizersen çiz açılıyor.

widgetlerin kaldırılma olayında (42. soru) anlatılanı ben nie beceremiyorum. ana menü ekranında widget i tıklıyorum, cihazı yan çeviriyorum ve widgetler 3 lerli şekilde ekranda oluyor fakat silme vaya kaldırma gibi bişi bulamadım hiç bi yerinde ?
widgetlerin kurulu gelenlerini kaldıramazsın ama ana ekrana attıysan üzerine parmağınla kısa bir süre basılı tutup çevresinde sarı çerçeve çıkınca aşağıdaki yerine sürükle ekrandan kalkar.

efe_fatih

Üye
telefonu ters çevir:)

catdog28

Üye
veridğiniz cevap için teşekkürler

Ayrı bir sorum daha var . Ben telefonu aldığımda dahili hafıza 2GB diye aldım fakat şimdi bilgisayara bağladığımda 391 MB görünüyor . Acaba dahili hafızadamı sorun var .

cataron

cataron

Üye
veridğiniz cevap için teşekkürler

Ayrı bir sorum daha var . Ben telefonu aldığımda dahili hafıza 2GB diye aldım fakat şimdi bilgisayara bağladığımda 391 MB görünüyor . Acaba dahili hafızadamı sorun var .

Hayır tabi sorun yok öyle görünüyor, çünkü 2gb hafıza çeşitli yerlere telefon tarafından dağıtılmış durumda;

Bada uygulamaları için 1gb
Multimedya için 500 mb
Dosyaların için 500 mb (PC de görünen bu)

ortalama hafıza dağılımı bu şekilde

catdog28

Üye
slm

Ücretli samsung Kies uygulamalarını bedavaya indirebilmenin yolları varmı .

hakan40ist

Üye
Lütfen yapabilmiş bir arkadaş varsa ayrıntılarıyla anlatabilirmi? şimdiden teşekkürler

Üst Alt