fckrboyy
Üye
sitede var olan anlatimla orjinal roma geri dön düzelir.arkadaşlar lutfen yrdm edn bende facebook twitter uygulaması yok telefonun birçok yerinde ağ hizmetleri için bağlantı kurun die bir hatayla karşılaşıorum ltfn yrdm edinnnnnnnnnnnnnnn
sitede var olan anlatimla orjinal roma geri dön düzelir.[/QUOT
konu ne olarak geçior
arkadaşlar bada 1.2 versiyonunu yükledim ama telefonumdan samsung apps'ye giremiyorum yardım ederseniz sevinirim çok sıkıntılı bi durum
sitede var olan anlatimla orjinal roma geri dön düzelir.[/QUOT
konu ne olarak geçior
%100 ORJİNAIL ROM'A DÖNÜŞ
arkadaşlar profilleri pratik olarak değiştirmek için bir kısayol varmı. ben deişmek için ayarlara giriyorum ordan ses profillerine girip sonra seçimimi yapıyorum daha kolay bir yolu varmı acaba
iki hafta önce samsung s8500 aldım ama şuan bazen kendine kapanıp açılıyor ne yapmam lazım
Arkadaşlar bendede wave var da (s8500) bu telden kulaklıklığın ikisindende ses alamıyorum.. birisinden ses geliyor .. bunu nasıl ayarlıcam... yoksa ikisinden ses gelmiyormu..? birisi yardım edebilir mii.!! LTFN!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynı sorunu bende yaşıyorumm..fotoğraf video seçilen hafıza kartı yapıyorum kabul etmiyorum.. onun dışında pc den yığın bellek olarak müzik video dosya desteklemiyor die hata veriyor..bilen varsa ltfn yardımcı olsun.. 8 gb kartım boş dururken tel hafıza ful kullanıyorum
Aveanın sitesinden wap ayarlarını indir ya da telefona gönderttir.Hiç bulamadın google'a yaz çıkar.Avea wap ayarları diyearkadaslar ben avea hattı kullanıyorum samsung s8500 var işte facebook girmek isitoyurum ama giremiyorum ücretsiz olarak nasıl girebilir ya :S
o.facebook hariç nasıl girebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?