viranufuk
Üye
arkadaslar wave ile vodafon hattı olup mobıl tv ye uye olan varmı ben birtürlü olamadım abone müşteri hizmetlerini arayıp 15 dakika şu tüm müşteri hizmetlerimiz diğer müşteriler ile ilgileniyor lütfen bekleyin kelimesini duymak istemiyorum lütfen üye olan mesaj atsın ben oldum veya olmadım diye tek öğrenmek istediğim bu
arkadaslar wave ile vodafon hattı olup mobıl tv ye uye olan varmı ben birtürlü olamadım abone müşteri hizmetlerini arayıp 15 dakika şu tüm müşteri hizmetlerimiz diğer müşteriler ile ilgileniyor lütfen bekleyin kelimesini duymak istemiyorum lütfen üye olan mesaj atsın ben oldum veya olmadım diye tek öğrenmek istediğim bu
arkadaşım benim bildiğim wave mobil tv desteklemiyo.bende vodafone var aradım müşteri hizmetlerini telefonun desteklemiyo dediler bana
tesekkur ederimmesaj yazma yerinde altta boşluk tuşunun yanında tr işareti var ona uzunca basorada üstte öngörücü yazı var yeşil renklidir onu iptal et sorununu halletmiş olursun
arkadaşlar bugün samsung wave8500 aldım bende fakat bnm telde facebook twitter simgeleri yok rss den de bağlanamıo doğal olarak bunu nasıl indirebilirim
arkadaşlar menüdeki simgeler hiçbişe yapmadığım halde karıştı. onlaarı ilk aldığımdaki gibi sıralamak istiyorum. nasıl olucak?
arkadaşım benim bildiğim wave mobil tv desteklemiyo.bende vodafone var aradım müşteri hizmetlerini telefonun desteklemiyo dediler bana
arkadaşlar bizim için çok kötü bir durum bu ben 8 tl lik internet kullanıyorum 100 megabayttan sonra hız bayağı düsüyor ama mobil tvye üye olanların hız 350 ila 400 kb de gidiyormuş bizim ise 11 17 arası
benim wave cihazın kamerası bozuldu yeşilimsi dalgalanmalar çıktı çekim yapmıyor, sitede bu konu ile ilgili 6.3.2 yaparak kamera güncellemesi yaptım bu sefer de kamera başarısız hatası veriyor, bir kaç sefer tekrar denedim bu 6.3.2 olayını sonuç aynı. telefonu aldığımda yazılımı güncellememiştim bu gece kiesten 1.0.2 jvjk1 güncelledim ama yine değişen bir şey yok, kamera başarısız hatası devam ediyor,
yardımlarınızı bekliyorum en son çare servise göndereceğim. şimdiden tşk.ler
1-) S8500XXJID ## Bada 1.2 2010 September DOWNLOAD
2-) S8500XXJJ9 * ## Bada 1.2 FIRST S8500XXJID 2010 October DOWNLOAD
herkese slmmm.. yeni wave kullanıcısıyım.. bazı sorunlarım var .. samsun apps sen oyun program yükleme yapamıyorum hata veriyor sürekli.. varsıyalan bellek hafıza kartı yapıyorum çektiğim video resim görünmüyor.. hafıza kartına müzik atıyorum pc den dosya görünmüyor die hata veriyor
hafıza kartım bozuk olabilir mii .. yardımcı olursanız svinirim
telafon hafızası dolu uyarısını nasıl çözeriz apps'a bile giremiyorum telefondan hafıza dolu diyor herşeyi sildim sayılır yinede aynı bilen biri varsa lütfen yardım etsin.
Arkadaşlar samsung wave telefonum cebimde kapanmaya başladı ve bazen açmaya çalıştığımda açılmıyor kapandıktan sonra
bataryayı çıkarıp takıyorum açıyorum o da ne : %90 olan pil %15 falan olmuş... bu böyle devam ederse satıcam telefonu ?
Yazılımsal mı donanımsal bir hata mı bu ? birde ben 1.0 sürümünü kullanıyorum yazılım yükseltirsem ne gibi değişikler olur alette
bu hatada ortadan kalkar mı acaba ?
Arkadaşlar samsung wave telefonum cebimde kapanmaya başladı ve bazen açmaya çalıştığımda açılmıyor kapandıktan sonra
bataryayı çıkarıp takıyorum açıyorum o da ne : %90 olan pil %15 falan olmuş... bu böyle devam ederse satıcam telefonu ?
Yazılımsal mı donanımsal bir hata mı bu ? birde ben 1.0 sürümünü kullanıyorum yazılım yükseltirsem ne gibi değişikler olur alette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?