Samsung s8500 Wave & LG GD900 Crystal --> Hangisini Alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

iisskkoocc

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s8500 Wave & LG GD900 Crystal --> Hangisini Alayım?
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım.İlk tercihim Wave.Ama LGnin indirimde olması, şık tasarımı, 8MP kamerası, şeffaf tuş takımı ve hem dokunmatik Multitouch lu ekranı hem de kızaklı olması beni cezbetti.LG GD900 Crystal hakkında fazla bir bilgim yok.Hepsiburada da gezinirken farkettim.Bunlardan önce de Samsung i8910 HD düşünüyordum o da indirimdeydi.Ama bir forumda Multitouch desteği yok oyun oynayamzsın dediler.Ben de soğudum ondan.Halbuki o ilk tercihimdi.Siz hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Samsung Wave:

LG GD900 Crystal :

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yardım edin yaa...

baranas

Üye
Arkadaşm ben wave 1 ay önceden beri araştırıyorum eğer fotoğraf çekmiceksen(wave kötü deil ama LG daha iyi) onu tercih et hem wave in işletim sistemi filan da var ayrıyetten LG in SAR değeri yüksek diye biliyorum

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaş kesinlikle waveeeee bırak o sıradan telefonları wave ile tanış anlarsın ozaman telefon neymiş sakın lg felan alma parana yazık 8mp camera seni aldatmasın wave 5mp ama muhteşem resim çekiyor hd video kaydı yapıyor görüntüyü görmen lazım ayrıca ekran zaten süper amoled tartışmasız dünyanın en iyisi

dafiaa

Üye
arkadaslar wave almak için son sorularım biraz mazur görün beni :D
forumda gördm yaşadkları sornlar şöyle ;
1)kies ile ilgili sorn yaşıolar
2)telefon kapanıp açılıoms (nfsshift yüklerken fln da oldu dien war)
3)biriyle knsrken ses boğuk gelioms,net gelmiomş fln diolar
4)nacvigasyonu nasıl ücretsiz yapablrm ?
5)son olarak ta telefonu kabından çıkardktan snra hanı ekranda şeffaf bi bantta bada yazısı 1ghz fln filan yazısı war ya o telefon ekranında iz yapıoms cok net görülmese de dkkatli baknca belli oluoms
tüm bu sorunlar herkeste mi war yoksa onlarda mı..bu tip sorunları olan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyormmm!!!!

--------------- Ekleme ---------------

bir de flashın kameraya yakn olmasından dolayı fotolarda pembeleşme oluyorms dogru mu

Neverex

Üye
Bence Samsung Wave almalısın.:oke:

JayJayyy

Üye
wave

RIFATS

RIFATS

Üye
arkadaşım ben gd 900 kullanıyorum mükemmel diyebilirim özellikle internette gezinirken keyfin ne olduğunu hızıyla anlatıyor sana dosya müzik ve oyun indirmeye birebir.. çok hızlı birşekilde indirme yapıyo... Bende senin gibi wave mi diye düşünüyordum daha dün arkadaşın wave ile kıyaslama yaptık arkadaş hala dosya indirmeye çalışıyor ben oyunu bitirdim bile... Tavsiyemdir gd 900 kesinlikle mükemmel... Bir artısı da şeffef tuş takımı ortamlarda karizma yapıyo kayar kapağı açar açmaz etraftan ooooooo sesleri yükseliveriyo... benden söylemesi...

silver021

silver021

Üye
kies ile ilgili sorunlar başlangiç sürümü olan 1.5 larda vardi ancak sorun 2.0 a gecince kalkmiş bulunmakta ortadan. ha neydi sorun onuda söylim. telefonu kiese bağlarken sürekli baglanior yazisinin gözüküp takilmasiydi ancak 2.0 da bu yok.
Diğer bir sorununuza geçim. yaklaşik 6 aydır kullaniorum bu telefonu ve 7. ayimada giricem hayirlisiyla. bu zamana kadar en küçük reset, donma, tepkisizlik yada herhangi bir acayiplik görmedim bu telefondan. normalde kullandigim ceplerin neredeyse pek cogunda o sorunlari yasadim ancak bu telefon banamisin demiyor bada platformu çok sağlam diyebilirim. telefon hıza doymuyor zaten eline alinca görüceksin akip gidicek elinde hayran birakicaktir kendine.
Ekranda iz kaliyormus demeleride cok sacma. bu yanlizca teşhir ürünlerinde olur arkadaşim. mümkünse alicaksan asla ama asla teknosadan mal alma bin pişman olursun. hepsiburadan siparis verdim bana sifir paketi acilmamis olarak yolladilar ve belkide o yüzden wave konusunda diger arkadaslarimdan daha az donanim sorunu yasamamamin sebebide bu olsa gerek.
wave seni 3 4 yıl rahat idare eder. bende uzun yillar kullanabilmek icin cok fazla telefon arastirdim senin gibi. ama gözümü wavedende alamadim. o yüzden wave diorum.

Üst Alt