• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung S8500 Wave I Teknik Özellikleri I Fiyatı I İnceleme I İşlemci I Türkiye I Resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung S8500 Wave I Teknik Özellikleri I Fiyatı I İnceleme I İşlemci I Türkiye I Resimler
Samsung’un geliştirdiği yeni mobil işletim sistemi olan Bada OS’un öncüsü olan S8500 Wave, şık tasarımı ve yüksek performansı ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Gri ve Siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan cihaz, kamerası ile birlikte oldukça üstün piksel çözünürlüğünde fotoğraf ve HD çözünürlüğünde video çekimini olanak sağlıyor. Ayrıca cihaz Super AMOLED yapıdaki kapasitif dokunmatik ekranıyla da oldukça şık görsellerle sizleri karşı karşıya bırakıyor.
Diğer sayfalarımız üzerinden S8500 Wave’nin ön plana çıkan özellikleri ile yazılımsal ve donanımsal olarak nelerin ön plana çıktığını görebilirsiniz.
Haber İçerisinde Okuyacaklarınız:
• Teknik Özellikleri
• Kutu İçeriği
• İşletim Sistemi ve Arayüzü
• Bağlantı ve Uygulamalar
• İşlemci ve Taşınabilirlik
• Ekran İnceleme
• Kamera İnceleme
• Güç Yönetimi

ungood20

ungood20

Üye
n8 in bile 1bin tl olacağı yerde gerci 1200 tl ortalama fiyat ama
badanın ucuz denilen doanımı ve yazılımı n8 ile aşağı düştü nokia iyi cevap verdi fiyatla.
para toplayıp sıfır cihaz alamadım bende cakılı kaldık.
ipod touch 4g ler var galaxy ler var ; )

Zegen

Zegen

Üye
Güzel telefon gerçekten:evet:

Denibo

Üye
Başarılı :)

ibocan123

ibocan123

Üye
teşekkür ederim...

61semih

61semih

Üye
güzel ama samsungun her telefonu dıgerının kopyası neredeyse sırf bu yuzden almam ne olursa olsun degısık bır cızgı yakalaması gerek tasarımcılarının her telefonda ufak goresel degısıklık yapıyorlar ama donanım bakımınden ıyı

ErraynN_

ErraynN_

Üye
guzul konu

abraham_halil

Üye
teşk
iyi bir bakış:oke:

ekc-103

ekc-103

Üye
saol

ekc-103

ekc-103

Üye
özellikleri iyi gerçekten

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Güzel Bir BAkış Bir Arkadşımda Var Bu Telefon 5800 a rakip olur bence :D

Trackmania

Trackmania

Üye
Almayı düşünüyorum ama fiyat bana göre yüksek okulu bitirince fiayatlar kesin iner + işe girip çalışırık be aga.

bitterchocomel

bitterchocomel

Üye
çok şık bi telefon

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Nokia'dan Başka Telefon Kullanmam Bedava Olsa Bile.!!

'Davut

'Davut

Üye
Çok İyi bir Telefon

Erkan1520

Üye
arkadaslar samsung s8530 almayı düşünüyorum aslında galaxy i9000 alıcaktım ama özellikeri neredeyse aynı sadece biri andrit biri bada arasınada cok bi fark varmıı??

ares237

Üye
Özellikleri guzelmıs fiyatı da bir okadar uçuk:ehe

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
telefon gerçekten harika ama üretimden kalkmış.almak isteyenlerin s8530 wave 2 ye yönelmeleri gerecek.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bi arkadaş 5800 a rakip olur demiş bu telefon f/p açısından en iyi telefonlardan biri kısaca 5800.10=s8500/4 eder ancaaa

rock83

rock83

Üye
Galaxi kadar olmasada alınması gereken bir cihaz

CoDeYs

CoDeYs

Üye
dogru valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt