MetQ7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Wave'e Android 4.0.4 ICS bile kurdular bence alınası bir telefon
Telefonu aldıktan sonra Samsung Apps yetersiz gelebiliyor ki çok normalandroid kurduktan sonra ne manası var telefonun
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hberi-guncel-her-marka-695730.html?highlight=
linkine bakabilirsin.. bende wave 3 alacaktım vazgeçtim -ki iyikide vazgeçmişim-; ne kadar stabil olsadauygulama olmayınca bi işine yaramaz.. tavsiyem xperia sola veya galaxy ace 2 olur
Bada işletim sistemi sizin açınızdan sorun yaratmayacaksa çok güzel telefon.
Dedikleri gibi Bada biraz sıkıcı bir sistemdir ve Symbian kendi şahsım adına söylüyorum daha iyidir.Ama bu önemsenmeyecekse Wave internet performansı iyi olan bir telefon hızlı da sayılır alabilirsin kafana yattıysa tabii.
Wave'e Android 4.0.4 ICS bile kurdular bence alınası bir telefon
hayır hocam bada iletişim sistemi benim için bir problem olmaz.Çünkü daha önce android bir telefon kullanmadım,dolasıyla android kullanmanın zevkini bilmiyorum.Zaten android kullansaydım badaya yaklaşmazdım bile
Symbindan nefret ettim1 ghz işlemci beni kendine çekiyor zaten + multimedya bakımından zengin bir telefona benziyor
Waveye android yüklemek zor bir iş mi? Ne kadar bir süre gerekiyor bu iş için?
Hiç stabil değil zaten.youtube dan videolarına bak.sonradan işletim sistemi değiştirmek orjinali gibi asla olmaz.illa android istiyosan 2.el bi android al.wave alıp sonradan android yüklemek mantıklı değil
hayır hocam bada iletişim sistemi benim için bir problem olmaz.Çünkü daha önce android bir telefon kullanmadım,dolasıyla android kullanmanın zevkini bilmiyorum.Zaten android kullansaydım badaya yaklaşmazdım bile
Symbindan nefret ettim1 ghz işlemci beni kendine çekiyor zaten + multimedya bakımından zengin bir telefona benziyor
Waveye android yüklemek zor bir iş mi? Ne kadar bir süre gerekiyor bu iş için?
garantisi gider, eski android kurulur (1.6, 1.5 vs..), beceremezsen cihaz ölür
- - - Eklendi - - -
bence sen direk ace 2 alsonra bak pişman olabilirsin demedi deme..
S3 alacak bütçen varsa niye wave1 alcanki?Hiç stabil değil zaten.youtube dan videolarına bak.sonradan işletim sistemi değiştirmek orjinali gibi asla olmaz.illa android istiyosan 2.el bi android al.wave alıp sonradan android yüklemek mantıklı değil
Benim zaten android takıntım yok nereden çıkardınız şimdi androidi?Sadece şık,zarif bir tasarım birde multimedya bakımından güçlü bir telefon istiyordum aklıma bu telefon yattı.Özellikleri falan hoşuma gitti.Android almak istesem SAmsung Galaxy S3 en kötü ihtimal S2 alırdım zaten.
Not:Samsung'tan vazgeçemiyorum
Hiç stabil değil zaten.youtube dan videolarına bak.sonradan işletim sistemi değiştirmek orjinali gibi asla olmaz.illa android istiyosan 2.el bi android al.wave alıp sonradan android yüklemek mantıklı değil
Benim zaten android takıntım yok nereden çıkardınız şimdi androidi?Sadece şık,zarif bir tasarım birde multimedya bakımından güçlü bir telefon istiyordum aklıma bu telefon yattı.Özellikleri falan hoşuma gitti.Android almak istesem SAmsung Galaxy S3 en kötü ihtimal S2 alırdım zaten.
Not:Samsung'tan vazgeçemiyorum
kardeşim bir kere wave fiyatına android alırsan o cihazdan hiç bir şey bekleme her türlü sıkıntı çekersin ama diyorsanki bütçem geniş en az sony erıcsson xperia neo v öneririm..ben daha önce wave 1 kullandım ve gerçekten çok stabil ve hızlı cihazdı tek eksiği uygulama ve oyun yönünden eksikliğiydi ve bu beni hiç rahatsız etmedi şimdi elimde 2 tane wave gören aşık oluyor yetmezmi zaten
S3 alacak bütçen varsa niye wave1 alcanki?
onun sıfırı satılıyor mu?wave'in?
Hocam benim illaki android olsun gibi bir derdim yok.Hatta olmasada olur.Wave hoşuma gitti.Kullanların yorumları benim için önemli.Zaten genel olarak telefonu kötüleyen çıkmadı
- - - Eklendi - - -
Taksitle birşey almaya sıcak bakmıyorum.Waveyi peşin alıcam.S3 parasını biriktirene kadar da kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?