Zlatimovic
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar bu srunlar telefonunuza yanlş yazılım serisi yüklenmesnden kaynaklanıyor .... bendede olmuştu hatta benim 128kb sim kartı takınca hiç acamıyodum filan değişk degişk sorunlar.ha bende ilk aldıgımda olmadı hiç çok şanslıydım fakat ben çok kurcalarım.. Bizim yazılımlardan daha yeni avrupa yazılım var diye gördüm hemen farklı yolardan yüklemyi denedim oldu olmadı filan derken bi baktım yaklaşık 10 farklı yazılım denedim fark varmı..
şimdi sorun muhtemelne şundan kaynaklanıyor
Samsung yazılımları veya update olarak çıkarıyor siz ilk önce dogru yazılım sonra onun update ini sonra onun update ini derken yaklaşık 3 4 şey yükleniyo... bu sıralama hatalı eksik yapılırsa res atma açılmama sorunları oluyo...
ben uğraşıp haletim hemde orjinal türk yazılımını sorunsuz geri yükleyebildim kafam rahat oldu ( normalde JVJH1 (JV türkiye kodu ) yani orjinal türk yazılımını servisen başka yer yüklemiyor bide kies yapıo ama eskiden telde yanlı ş veya eksik yazılım varsa ozman res vb oluyo )
istyen varsa yardımcı olurum nasıl yaptıgım hakkında (sorumluluk size ait sadece anlatırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?