samsung s8500 wave acil yardımmm !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Zlatimovic

Üye
    Konu Sahibi
samsung s8500 wave acil yardımmm !!!!!!
telefonumu 08.08.2010 da aldım ve aldıktan 1 gun sonra n.f.s shift'i yukledim oyunu acarken telefn kapandı bir kez daha denedim yine kapandı ama ondan sonra kolayca actı...

1 gun sonra telefonum kendi cebimde kapanmıs anlamadım....

sonra ertesi gunlerde bir kac defa daha oldu...(2-3 kez)

ve bugün (13.08.2010) telefonum yine aynı sekilde cebimde kapandı.. Actım ve sim kartı gormedi kapatıp acmak yetmedi telefonumun sarzını ve simkart'la oynamak gerekti...

Peki ne yapmam gerekiyor... Aldıgım yere götürsem ne deişcek yada ne yapmalıyım...?

şimdeden cok teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
aldığın yere söle ben pek anlamam bada dan önemli bişeye bezio

xbursankarax

Üye
sil oyunu

Zlatimovic

Üye
    Konu Sahibi
oyundan kaynakladıını dusunmuorum ama silicem bakalım inş ondandır...
Sonucta samsung apps 'tan indirdim...
virüs taraması filan yapılmıstır

shishmann

Üye
İyi günler ben de samsung wave sahibiyim ve iki- üç haftadır aynı problemi yaşamaktayım. Telefonum hiçbir uyarı vermeden kendine kendine kapanıp açılıyor ve pin kodu ekranına dönüyor. Sorun gerçekten NFS shift kaynaklı mı yoksa başka bir problem olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

murat124131

Üye
güncelleme yaptınızmı kies ten ? son güncelleme yi indirin belki sorun çözülür.

cataron

cataron

Üye
Telefonda kendi kendine açılıp kapanma ve bunun sürekli hale gelmesi gibi bir problem yaşamadım birçok arkadaşımda yaşamadı. Vakit geçmeden garantiye verebilirsin, normal birşey değil bu anlattıkların.

ganja61

Üye
merhaba bende aynı sorunları yaşadım bugün kies ile güncelleme yaptım umarım artık bu sorunlar ortadan kalkar.

xyarimx

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Sorun kiesden yazılımı yükselttiğimden beri olmakta. hatta bazen ekran kitleniyor. NFS silince problemler geçti mi??

lordposeidon

Üye
aynı sorun bnde de war nedir bu ya :S

Bekmezz

Bekmezz

Üye
Arkadaşlar sorun bendede mevcuttu... Tabi bende sizin gibi peşini bırakmadım Olay şudur; yani yaşayan arkadaşlardada aynen;
Telefon tuşkilidinde bile olsa kapama tuşuna 15-20sn kadar basılı kalırsa Kapanıyor yada Resetliyor PIN bölümüne geliyor (varsa) Orjinal kılıfını kullanıyorum ve Hoparlör tarafı yukarıda kalacak şekilde kılıfına koyuyorum bu olayı yine de de tartıştık Çogunluk çıkan karar bu...
Bu ne ya..! dersek te... adını ne koyarsak odur; yani bir nev-i kendini koruma yada ne bileyim hani bilg.reset tuşu görevi gibi (bazı kasalarda ayak dokunuyo resetleniyo:) Bir şekilde koruma gibi bişey yada sistemsel bir açık... Sorunumuzu a kayıt olup destek bölümünden belirtelim ve düzeltilmesini isteyelimki Umarız En kısa zamanda Güncellemelerlerle bu olay düzeltilsin...:angry:

afffurkan

Üye
ben telefonu hep kılıfta ve hoparlör tarafı yukarıda kalacak şekilde taşıyorum ama kapanıp açılıyor eğer bu sorunun çözumu buysa olmaması lazımdı . başka bi sorundanda kaynaklanıyor olabilir...

ben samsung musteri servislerini aradım.eski avea hatlar ve 128 kb sim kartlar tel.in kapanıp açılmasına neden oluyor dediler.benimki 64 kb ydi ama eskiydi.trkcell hat aldım gecen haftadan beri kullanıyorum ama sorun hala devam ediyor.bugun 3-4 kez ardarda nerdeyse 15dk ya bir kapanıp açıldı.bugün tekrar aradım servise gönderin dediler.

furkanosman

furkanosman

Üye
arkadaşlar bu srunlar telefonunuza yanlş yazılım serisi yüklenmesnden kaynaklanıyor .... bendede olmuştu hatta benim 128kb sim kartı takınca hiç acamıyodum filan değişk degişk sorunlar.ha bende ilk aldıgımda olmadı hiç çok şanslıydım fakat ben çok kurcalarım.. Bizim yazılımlardan daha yeni avrupa yazılım var diye gördüm hemen farklı yolardan yüklemyi denedim oldu olmadı filan derken bi baktım yaklaşık 10 farklı yazılım denedim fark varmı..
şimdi sorun muhtemelne şundan kaynaklanıyor
Samsung yazılımları veya update olarak çıkarıyor siz ilk önce dogru yazılım sonra onun update ini sonra onun update ini derken yaklaşık 3 4 şey yükleniyo... bu sıralama hatalı eksik yapılırsa res atma açılmama sorunları oluyo...

ben uğraşıp haletim hemde orjinal türk yazılımını sorunsuz geri yükleyebildim kafam rahat oldu ( normalde JVJH1 (JV türkiye kodu ) yani orjinal türk yazılımını servisen başka yer yüklemiyor bide kies yapıo ama eskiden telde yanlı ş veya eksik yazılım varsa ozman res vb oluyo )

istyen varsa yardımcı olurum nasıl yaptıgım hakkında (sorumluluk size ait sadece anlatırım)

• Beğen
Tepkiler: locked_34

simgelekon

Üye
arkadaşlar bu srunlar telefonunuza yanlş yazılım serisi yüklenmesnden kaynaklanıyor .... bendede olmuştu hatta benim 128kb sim kartı takınca hiç acamıyodum filan değişk degişk sorunlar.ha bende ilk aldıgımda olmadı hiç çok şanslıydım fakat ben çok kurcalarım.. Bizim yazılımlardan daha yeni avrupa yazılım var diye gördüm hemen farklı yolardan yüklemyi denedim oldu olmadı filan derken bi baktım yaklaşık 10 farklı yazılım denedim fark varmı..
şimdi sorun muhtemelne şundan kaynaklanıyor
Samsung yazılımları veya update olarak çıkarıyor siz ilk önce dogru yazılım sonra onun update ini sonra onun update ini derken yaklaşık 3 4 şey yükleniyo... bu sıralama hatalı eksik yapılırsa res atma açılmama sorunları oluyo...

ben uğraşıp haletim hemde orjinal türk yazılımını sorunsuz geri yükleyebildim kafam rahat oldu ( normalde JVJH1 (JV türkiye kodu ) yani orjinal türk yazılımını servisen başka yer yüklemiyor bide kies yapıo ama eskiden telde yanlı ş veya eksik yazılım varsa ozman res vb oluyo )

istyen varsa yardımcı olurum nasıl yaptıgım hakkında (sorumluluk size ait sadece anlatırım)

Anlat tabiki. Önceden ki, önceden kitleniyordu. Bugün kafasına göre telefonu kurcalarken kapanmaya da başladı. Çok canım sıkılıyor. :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Ha bir de bu telefonu kise windows 7 64bit ile bağlayabilenler oldu mu? Nette anlatılanları yaptım olmadı. Hatta nette galaxy için 64 bit lere uygun usb driver buldum yığın modunda gördü ama kisten rehber vs tıkladığımda telefonu bağlayın yazıyor. Anlamadım gitti :( 32 bit olmadan nasıl bağlarız?

w.dalgic

Üye
ben 2 aydır bu sorunu yaşıyorum sorun neyden kaynaklanıyor anlamıyorum kies den güncellemede yağmıyor nasıl iştir ya telefona bin tl veriyosun rezillik yaşıosun var mı böle bişi

silver021

silver021

Üye
çok şükür daha hiç yaşamadım. :D yaşayanlarda sorun kılıftan kaynaklanıor die bağırıolar ama dinleyen yok.
ben kılıfı biraz gevşetme mayetinde biraz kenarlarından yırttım. ancak öyle sığdı içine. yada gidin yeni bi kılıf alın.
hatta onada gerek yok kılıfsız taşıyın.
kapağı zaten aliminyum ekranı zaten taş gibi çizilmior. ne anladık kılıftan.

Noks

Noks

Üye
telefonu servise werin yeni bir yazılım yükletmek istediginizi söyleyin.

straighthate

Üye
ben iki kere yaşadım anladımki tlfn arka cebimdeyken bu oluyor tlfna oturmayın arkadaşlar.