Samsung S8300 Ultra Touch VS Nokia N96 VS Samsung innov8

Sponsorlu Bağlantılar

epinefrin33

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8300 Ultra Touch VS Nokia N96 VS Samsung innov8
ArkadaşLar bu 3 teLefon arasında kaLdım Lütfen yardım edin para konusu önemLi değiL tüm özeLLikLeri karşıLaştırıp hangisini aLmaLıyım söyLerseniz cok mutlu olacagım :bilmem:

emrecelebi85

Üye
kardeş bu bahsettiğin telefonları gerçekten araştırarak buraya yazdıysan bence boşuna soruyorsun... dediğin gibi parada sınır yok diyorsan benim sana tavsiyem kesinlikle iNNOV8 olur.. haa şu da var ben kullandım mı? hyr.. ama bu telefonun özelliklerini sanırım sende az-çok araştırmışsındır.
neyse umarım kendine en uygun telefonu seçersin.

avbar

Üye
n96 kullanıyorum.daha önceden samsung kullandığım için tövbeliyim.bence uzak dur.özellikleri neredeyse aynı,fakat samsung 8 mp n96 ise 5 mp
video çekimi konusunda n96'nın tartışılmaz üstünlüğü var.
fiyat/peformans kıyaslamasında ise n79 ilk sırayı alıyor.özellikleri neredeyse 1'e 1 aynı.(Tabii hafızayı saymazsak)
tabi n79'un oyuncak görüntüsünü önemsemezsen bunu al derim.yok karizmatik olsun diyorsan n96'nın hali başka
bunları unutma

e_korn

e_korn

Üye
Öncelikle kendine şunu sor: ben bir telefondan ne istiyorum? Ultratouch'ın ekranı 262k renkli ve çok düşük fakat ince ve çok zarif innov8 8mp 16m renki ama çok ama çok hatta gereğinden fazla büyük ki sürgüyü de açında insanı ister istemez gülme tutuyor. N96 bu tellerin aksine 5mp 16m renkli. Fakat şunu da unutma n96 samsung'ların kameralarına rağmen çok daha üstün özellikle donatılmış bir cihaz. Sonuça gelince: madem fiyat önemli değil bence biraz daha bekle n97 şuan nokia'nın sitesinde görücüye çıktı. Ki piyasaya çıkması da yakın. Aceleci davranıp bunlardan biri alırsan ve aynı hafta içinde n97 piyasaya çıkarsa yazık olur pişman olmanı istemem.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada unutmuşum s8300 ultratouch'da wlan yok...

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
nacizane fikrimm şudur ki...
samsung lar karışık cihazlardır ve pil ömrü nezdinde de kısalardır..8mp ya da 5 mp arasında hiç bir fark yoktur önemli olan kameranın merceğidir...

bilirsiniz nokıa ların son jenarasyonlarında kullandıkları kamera mercekleri bir numarları mercek olan carl zeiss merceklerdir ki gerek çekim kalitesi gerekse baskı kalitesi müthiştir...

nokıa n96 da ...5 MP, 2592x1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash varken

s8300 ultra touch ta ...8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash vardır..

yukarıda arkadaşlarımızdan biride n97 demiş...
eğer cihazda param çok dersen tabiiki n97 çok güzel bir cihazdır...
nokıa n97 de ise...5 MP, 2592x1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash, video light desteği var..
ama arkadaşım bir noktayı unutma sakın..
aralarında en kibar ve zarif olanı 8300
en işlevsel olanı ve en kaba olanı n97
ama bana kalırsa benim nacizane fikrim hazır paranında önemi yok dediğin için söylüyorum bunu blackberyy 9000 yada 8900 curve dir..
bak incele sen karar ver
blackberry lerde de yapamayacağın işlem yoktur...

speedstream

Üye
İkisini kullandım,n96 iyi resim çekmiyor söyleyeyim,8300 çok kaliteli resim çekiyor fakat gölge ve ışığın aynı anda olduğu çekimlerde gölge bulunan yeri çok karanlık bırakıyor video çekimi ise iç mekan dış mekan N96 dan çok çok daha kaliteli ama wifi yok,8300 yerine Pixon derim ben oda elimde şu an

epinefrin33

Üye
    Konu Sahibi
adminLer asLında bu konuyu kapayabiLirsiniz. Bu teLLerden vazgeçtim :) Size çok teşekkürLer arkadaşLar yorumLarını için

xxargunxx

xxargunxx

Üye
sasasa

zopato

zopato

Üye
ben samsung s8300'ı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. dokunmatigi süper. 5800'ın dokunmatigi berbat, çok eski teknloji, kolay kolay algılamıyor.
kamerasına gelince 8 mp ama HİKAYEDİR. şöyle ki deklaşörün acılıp kapanma süresi olurya fotograf makimalarında saniyenin binde bir gibi kısa bir süredir. işte o biraz uzun samsungda. nokiada bu süre hakikaten kısa. ne farkı var dersen. dügmeye bastıgında titreme oluyor ister istemez. sonuç : bulanık resim. arkadaşın nokia n70 2mp kameralı telefonu ile telefon elde iken çekilen fotografı kıyasladık. n 70 daha net çekiyor. buna ise şöyle bir çözüm buldum. zamanlayıcıyı 2 saniyeye ayarlıyorum bu sayede titreme azalıyor. yinede nokianın 5 mp li kamerası olan telefonları daha iyidir.
pili orta hallidir. pek kullanmazsan 4 gün rahat gider. gps te hemen biter.
mp4 filmi çok güzel görüntü ile oynatır. ama dolu pilin yarısını bitirir.
kullanımı emsalsizdir. başka telefonu kullanırken zorluk çekersin.
tuş takımının olması oyunlarda çok kolaylık saglar. çünkü dokunmatik ekranda oyun oynamak çok büyük eziyet.
almayı düşünürsen kırmızısını tavsiye ederim. çokfarklıdır

son olarak, bilinmedik bir telefon oldugu için oyun tema program fazla bulamıyorsun. ama benzer telefonlarınkini çalıştırıyor. tabi işlemci, ram ve dolayısı ile performansı nokianın yanında devede kulaktır.
bu arada 5800 çok kaba ve kullanışsızdır bilgine
PARANA YAZIK ETME AYNI PARAYA NOKİANIN BAŞKA MODELİNİ AL

Üst Alt