Samsung S8300 Ultra Touch İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi

Samsung'un hem dokunmatik geniş ekranı hem de tuş takımı bulunan ve 8 megapiksel çözünürlüğe sahip telefonu Samsung S8300 Ultrta Touch'ı bu videoda daha yakından tanıyacaksınız.

Taşınması kolay, şık ve performanslı cep telefonları ile teknoloji tutkunlarının beğenisini kazanan Samsung'un en yeni ürünlerinden biri de Samsung S8300 Ultra Touch. Son zamanlarda yaşanan dokunmatik ekran savaşlarına bambaşka bir boyut getiren telefonda aynı zamanda tuş takımı da bulunuyor.

Telefonun geniş ekranı ve multimedya özellikleri de şaşırtıcı. 8 megapiksellik çözünürlüğe sahip kamerası sayesinde neredeyse DVD kalitesinde videolar çekmenizi sağlayan telefonun kaliteli ses ve müzik konusunda da aşağı kalır yanı yok.

Dahili GPS ve kutu içerisinde gelen navigasyon yazılımı ile pil performansı yüksek olan bu telefonu aynı zamanda navigasyon cihazı olarak da kullanabilirsiniz.
Kaynak:ShiftDelete.Net

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok güzel bir telefon..8 mp kamerasıyla ve görüntüsüyle çok şık bir telefon almak isteyenlere tavsiye ederim..

Neverex

Üye
Resim yok,video yok bu nasıl inceleme biraz gayret göster :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol bilgi için

ltfllh

ltfllh

Üye
samsung un hoşuma giden tek telefonu

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Samsung iyi yapmış .

umutugce

Üye
arkadaslar bu telefon bana almanyadan geldi icinde bi suru dil destegi olmasına ragmen ı harfi yok gelen mesajlarda karsı taraf ı harfi yzarsa o kısım boş cıkıyo nasıl heledecez bunu. ben ı harfi kulanmıyom ama bana mesaj gelince sorun oluyo

zopato

zopato

Üye
kamerası pek başarılı degil arkadaşlar. bulanık çıkıyor

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler güzel tel

silver021

silver021

Üye
mükemmel bi cep. wifisinin olmaması büyük eksiklik ama buda internet paketleri satın alınarak halledilebilir bişey. bence gayet iyi ve şık bir cep telefonu. elime geçse alcam ama fiyat biraz yüksekti benim corby proya göre (:

tedirgin21

Üye
sakın almayın benden söylemesi bana bi yerden düştü bi halta yaramaz bu telefon

Üst Alt