Samsung S8003 - Video ve Çağrı Sorunları !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moonbeam99

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8003 - Video ve Çağrı Sorunları !!!
1- Şimdi arkadaslar 2 gün önce buyuk sevıncle almıs oldugum SAMSUNG s8003-Jet telefonumda garip olaylarla karsılasıyorum. Beni arayan kişiler sim rehberinde kayıtlı olmasına rağmen Bilinmeyen Çağrı olarak gözüküyor ekranda , buna bir çözüm bulamadım ayarlardan baktım herseyı denedım duzelmıyor kım ararsa arasın bılınmeyen çağrı olarak gozukuyor.

2- Yine hep banamı denk gelır dedıgım bır sorun daha arkadaslar,telefonda vıdeo cektıgımde cok guzel kaydedıyor goruntu falan harıka kayıt işlemini bitirdikten sonra dosyalara gırıyorum kaydettıgım vıdeoyu acıyorum vıdeo player baslıyor ama goruntu yok sıyah ekran ama vıdeo ılerleme cubugu ılerlıyor ama goruntu yok.

:hmmm Arkadaslar kafayı yemek uzereyım telefon olaylarından da okadar ıyı anlamam eğer yardımcı olursanız çok minnettar olucam şimdiden çok teşekkür ederim.

silver021

silver021

Üye
telefon arızalı. *2767*3855# ile bi soft format atmayı dene istersen.

moonbeam99

Üye
    Konu Sahibi
Telefon acılırken tv-out - kulaklık secenegı gelıyor.burda tv out secersem arayanlar yıne bılınmeyen çağrı olarak gozukuyor ve vıdeoları oynatmıyor.Ama hıc bısey secmessem arayan kısılerın kımlıklerı gozukuyor vıdeolar da duzeldı oynatıyor ama menuden ses gelmıyor bu seferde vıdeodan ses gelmıyor kulaklık takınca gelıyor yanı anlıyamadım sorunu arkadaslar :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt