Samsung S8000 TeLefonum var . Usb'yi Bilgisayara Takınca Tanımıyor Ne YapmaLıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

aLyEkmekci

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8000 TeLefonum var . Usb'yi Bilgisayara Takınca Tanımıyor Ne YapmaLıyım ?

Arkadaslar Söylediğm Gibi Cd Felan Yoktu Aldıgımda Pc Görmüyor Telefonu Tanımlanamıyor Diyor Nasıl Yapablirm AciL söyLeyebLrmsnz ...

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
peki, telefonu pcye bağlayınca telefonda seçenekler çıkıyormu.eğer çıkmıyorsa menü/ayarlar/telefon ayarlarında USB ayarlarına gir seçeneklerden ( bağlantıda sor'u ) işaretle kaydet.sonra usb'i bağla dene :oke:

adrenalin913

Üye
bendede aynı sorun var dediklerini yapsamda olmuyor

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
2 sebebi var

1.Güncelleme lazım bunu teknık servis aracılığı ile yapabilirsiniz.

2.Samsunq Pc Stutio En güncel sürümünü indirin gene olmaz ise
ara kabloda sorun vardır.

apostasy

Üye
ben telefona format attım verilen kodla. düzeldi girmeye başladı. kafayı yemiştim giremiyodum..

ceycey1970

Üye
adresinden new pc studio indir ve kur tanıması lazım

ceronimo04

ceronimo04

Üye
öncelikle Menü/Ayarlar/Telefon Ayarları/PC Bağlantısı/Yığın bellek işaretleyin. Eğer bağlanmazsa şu kodu uygulayın. Bu kod telefonunuzda bulunan tüm ayarları sıfırlar. Fabrika ayarlarını yükler. *#2767*3855#

Bu kod telefonunuza hiçbir zarar vermez. Sadece telefonu resetler. Ayarları fabrika ayarlarına döndürür ve telefonda bulunan resim,sms,müzikleride siler. Kısacası temizlik yapar. :)

bleroo

Üye
çoookkk teşekkür ederim kardeş süper paylaşım :)

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Mrb. ArkadasLar.. Benimde BöyLe Bir Sorunum Var... Telefona Format atmama raqmen Hala USB kablosundan Telefonun yıqın Belleqe Ulasamıyorum... Telefon Sarj Oluyor ama Veri Transferi yapamıyorum... Bazen Kendiliqinden baqlanıyor ama coqu zaman görmüyor Telefonun bellegi neyden kaynaklı olabilir acaba ??? yardımlarınızı bekliyorum.!!!

kagan.fener

kagan.fener

Üye
bende de vardı aynı sorun. kodak fotoğraf makinesinin kablosunu denedim oldu

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Arkadaşlar bu sorun genelde kablo yüzünden kaynaklanıyor. Telefonun yanında aldığınız kablolarla bağlantı sağlanamıyor. Özellikle de piyasada bulunan ucuz samsung jetlerde bu sorun var. Gidip nokialar için satılan usb kablosundan alınız 5 Tl ye sorun çözülüyor

sinanpp

sinanpp

Üye
Söylediğm Gibi Cd Felan Yoktu

bulut0679

Üye
slm arkadaşlar bende s8000 var ama orjinal spot :) pc bağlantısı hiç yapamıorum oyun yükleyemiyorum delirtecek beni napmam lazım buradakileri okudum fakat pc studio teli hiç görmüyor hata veriyor lütfen yardımmm!!!

kagan.fener

kagan.fener

Üye
slm arkadaşlar bende s8000 var ama orjinal spot :) pc bağlantısı hiç yapamıorum oyun yükleyemiyorum delirtecek beni napmam lazım buradakileri okudum fakat pc studio teli hiç görmüyor hata veriyor lütfen yardımmm!!!

denildiği gibi kablodan kaynaklanıyor. yeni bir usb kablosu alırsan sorun çözülecektir. 3 ile 5 tl arasıdır.

Üst Alt