Samsung S8000 Dokunmatik ve Kulaklık Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byefee

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8000 Dokunmatik ve Kulaklık Problemi
Mrb. arkadaşlar samsung s8000 kullanıyorum geçen hafta en son sürüm olan s800POJB2 sürümünü yükledim. şu anda tuşlar kaymış durumda. 3 basgmda iki menüye bastığımda rehber vs gibi saçma sapan işlemler oluyor. zaman zaman düzeliyor fakat kısa süre sonra tekrar aynı sorun oluyor. Tuşlar kaymış durumdayken kalibre yapamıyorm düzelince yapıyorum fakat kısa süre sonra yine aynı durum oluyor. Yazılımsal bir sorun mudur? bu konuda bilgisi olan var mı ? Birde kulaklık arızalandı sanırım. telefon açılışta tv mod yada kulaklık mod gibi bi seçim yapmamı istiyor. tuş sesleri çıkmıyor, müzik dinleyemiyrm kulaklık taktığımda ses kulaklıktan normal bi şekilde geliyor. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.

byefee

Üye
    Konu Sahibi
up!

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Başka bir güncel yazılım yüklemeyi dene. Olmuyorsa samsung yetkili servisine götür. Dokunmatik ve kulaklık yuvasını değiştirirler. Güncel yazılımı yüklerler.

technoshark

technoshark

Üye
Bence yazılımsal soruna benziyor ki daha önceden böyle birşey yaşamadıysan, yapman gereken bir önceki sürüme geri getir ;)

Narutodth

Narutodth

Üye
bir onceki surum en mantıklısı.

byefee

Üye
    Konu Sahibi
Bi önceki sürümü nerden bulabilirim ? Loader vs.? Çok sinir bozucu bi durum ya :off:

yarasa19

Üye
aynı sorun bende de vardı dokunmatik ekranda bastıgım yeri algılamıyordu.sola basıyordum sagı algılıyordu. akşam düzeliyordu sabah bozuluyordu :D .ben de yazılımsal bi sorun sanmıştım ama degilmiş.3 farklı sürüm denedim ama düzelmedi... en sonunda servise gönderdim telefonu degiştirdiler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt