Samsung S8000 Arayan'ın Kim Olduğunu Göstermemesi Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

borakan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8000 Arayan'ın Kim Olduğunu Göstermemesi Sorunu.
Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi Forumlar;

Benim Samsung S8000 İle İlgili Sorunlarım Var, Öncelikle Telefonumu Arayanlar Kim Olursa Olsun "Bilinmeyen Çağrı" Olarak Göstermekte ve Beni Arayanın Kim Olduğunu Bilememekteyim. Fakat Telefonu Kapatıp Yeniden Açtığımda Beni Arayanın Kim Olduğunu Görebilmekteyim. Şimdi Soruyorum Telefonun Sorunu Ne Olabilir??

Halen Anlamış Değilim...

herguclu

Üye
Borakan arkadaşım hala bulamadıysan telefon ayarlarında arayan bilgisi bölümünde göster seçeneğini seçmen lazım

yasinwwx

Üye
aynı sorun benim telefondada var bilinmeyen çağrı yazıyo

borakan

Üye
    Konu Sahibi
Buldum, Telefonu Şarja Takarken Seçenekler Çıkıyor Toplu Depolama, Pc Suite Tarzı Seçenek Yeri Çıkıyor, Sonrasında O Çıkan Seçeneğin Hiçbirini Seçmeden Telefon Kapama Tuşuna 1 Kere Basılı Tutmadan Basınız. Genelde Şarjdayken Oluyor Telefon...

delipoyraz006

Üye
arkadslar sorun hala cözülmedimi yha :(

cetegej

Üye
aynı sorun bendede var arkadaşlar.telefonun arayan bilgisi açık.telefonuma S8000XXIEA sürümü yüklüydü.yeni sürümü yükledim(S800MCEJJ3) böyle bir sorun oldu.daha sonra eski sürümü tekrar yükledim(S8000XXIEA) sorun çözülmedi.neden olabilir acaba??

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
ben kulanıyorum ama bende böyle bir sorun

hassan27

hassan27

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen biri yardımcı olsun. ne yaptıysam olmuyor.

oturansincap

Üye
Çözüm bulan var mı ?
Her türlü firmware'i yükledeim sorun hala devam ediyor.
Bu sorunu yaşayanların kullandıkları bataryaları ve şarz cihazları orijinal mı?(Benim kullandıklarım orijinal değil)
Sorun Borakan arkadaşımızın dediği gibi Tefonu şarza bağlarken oluyor.
Telefonu şarza bağlarken pc bağlantı menüsü sizlerde de çıkıyor mu ?

futimuti

Üye
Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve bence bu sorunu yaşayanların ortak sorunu USB girişi arızası olmalı gibi geldi bana.Olabilir mi ?

futimuti

Üye
Yok böle bişiy benim 8 aylık bebeğim telefonu aldı yaladı falan sonra ne yaptı tam göremedim abi düzeldi herşey ya anlamadı valla : )))

Üst Alt