samsung s7233 wave (wave 723) nasıl bi telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
samsung s7233 wave (wave 723) nasıl bi telefon?
Öncelikle merhaba samsung wave 723 almayo düşünüyorum. Şu anda 5800 kullanıcısıyım ve hiç samsung ve symbian dışında tel kullanmadım. Bu telefonda symbian gibi aynı anda birden fazla program arka planda çalışıyormu? işlemci ve ram kapasiteleri nelerdir? 5800 a göre nasıldır? ve tavsiye edermisiniz? kullanıcı yorumları nelerdir?

Noks

Noks

Üye
5800 dan bin kat daha iyi emin ol :) günüc yeterse samsung wave s8500 al derim

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peki aynı anda birçok program açabiliyomuyuz ve işlemci ve ram özellikleri nedir? bunları bulamadım??

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu bu teli kullanan + ları neler - leri neler ????

testere353535

Üye
slm eşime hediye olarak aldım.. tavsiyemdir. kesinlikle al..
bi kere hızı süper dokunmatik çok hassas diğer samsunglardan çok daha iyi.. işlemci gayet iyi dediğim gibi gayet hızlı akıcı bir telefon.. wi-fi den net kullanıyorum iphone den dana hızlı sayfa açılışları var.

--------------- Ekleme ---------------

söylemeden geçemicem. sendeki o 5800 ı bu telefonla kıyaslama bile.. bi kere kullanım ve şıklık olarak yanına yaklaşamaz..

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar.
peki testere kardeşim nokia gibi aynı anda birden çok program çalışıyomu? uygulamayı üçültme olanagı varmı??? birde internetten video izleme durumu nedir??

tinmisyon

Üye
youtubden direk olrak açıyor videoları..! facedende açıyor ama orta ve üst düzey videoları açmıyor sanırm ..! telefona gelirse süper grçekten pazartesi bende alıcam ..

emre0565

Üye
ben de bu telefondan almayı düşünüyorum..çok araştırdım özelliklerini.işlemcisi bada.3g ve wifi var.özellik olarak her şey var telefonda..kullanan arkadaşlar varsa bir şikayetiniz var mı telefondan.??.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
arkaplanda çalışabiliyor birçok program aynı anda. Görev yöneticisinde çalışan programları orta tuşa basılı tutarak görebiliyoruz.

positive+

Üye
aynı anda birden çok uygulama açıyoo
ayrıca pil süresi süper 1dişle 1 buçuk saat samsung apps açık kaldı ama pil zayıf uyarısı göstermedi :D

galata7788

galata7788

Üye
kesinlikle tavsiye ederim :good:arkadaşlar zaten bütün özelliklerini yazmışlar zaten ama şunu eklemek isterim şarjın 4 gün gittiğini gördüm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
kuzenim kullaniyor.... guzel telefon

onrbyrkdr

Üye
arkadaşlar bnde samsung wave 723 kullanıcısıym facebooktan vide indiriıorm desteklenmeyen çözünürlük diyor yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt