yeumyang
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Bence kendi işlemcisini kullanırsnapdragon 820 bu cihazı uçurur kesin alınabilir
kendi işlemcisi biraz daha iyi ondan kullanmaz diye düşünüyorum onu s7 lerde kullanırBence kendi işlemcisini kullanır
Eğer sızdırılan haber doğruysa güçlü donanımla gelecek ve Sony compact modellerine rakip olacaktır Sony compact modellerden vazgeçmiş olabilir x serisinde compact model yokSony'in compact minilrine rakip olamaz
X compact ve x premium haberlrri dolaşıyorEğer sızdırılan haber doğruysa güçlü donanımla gelecek ve Sony compact modellerine rakip olacaktır Sony compact modellerden vazgeçmiş olabilir x serisinde compact model yok
Eğer çıkarsa alabileceğiniz bir cihaz şuan z3 compact kullanıyorum cihazdan memnunum mini modelleri sevdiğim için daha çok ilgimi mini modeller çekiyor bekleyelim bakalım çıkacak mıX compact ve x premium haberlrri dolaşıyor
Ben de Snapdragon cihaz kullanıyorum ama Mavi boncuk yok sonuçta Snapdragon da. Samsung'un mini cihazlar da ki politikasını az çok biliyoruz.Snapdragonlu gelirse neden alınmasın ki
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?