samsung S5830 Galaxy Ace - Samsungun Orjinal android market uygulaması önceden vardı şimdi yok yardm

pppe

Üye
    Konu Sahibi
samsung S5830 Galaxy Ace - Samsungun Orjinal android market uygulaması önceden vardı şimdi yok yardm
samsung S5830 Galaxy Ace - Samsungun Orjinal android market uygulaması önceden vardı şimdi yok yardm Edin Arkadaşlar

Silinmiş mi nolmuş bilmiyorum samsungun orjinal android market uygulaması vardı şimdi yok silindimi kayıpmı oldu bilmiyorum lütfen yardım edin

Mobilator

Emekli Yönetici
indiroid gelmistir onun yerine.

MBrkA

Üye
Android Market kapandı arkadaşım sakin ol.Artık Google Play var

Merhaba ben bu siteye yeni üye oldum.buradan ne tür. Hizmetler. Alabilirim.beni konuda aydinlatip. Gerekli. Uygulamaları eklerseniz sevinirim.şimdiden ilginiz için. Teşekkür ederim iyi çalışmalar.ayrıca. Bir türlü play store yukleyem
edi.nasıl yuklryebilirim

Mobilator

Emekli Yönetici
play store sadece yeni rom yuklersen gelir. dikkat et sahte lay storelar var.

pppe

Üye
    Konu Sahibi
play store sadece yeni rom yuklersen gelir. dikkat et sahte lay storelar var.

Herkese Teşekkür Ederim , Yeni rom derken ,? Google Play Çok Kötü , android market iyiydi nası getirebiliriz geri açıkça ayrıntılı şekilde anlayacağımız şekilde biri anlatabilir mi ?

şimdiden teşekkürler..

ama google play da
da samsung galxy ace tanımıyor

eRDiiL

Üye
android market artık yok google play geri ona dönüşemez

atarax29

Üye
google play marketin devami secme sansiniz yok yeni versiyon marketteki hersey mevcut zaten benim acede gayet guzel calisiyor

bskgur

Üye
arkadaşlar merhaba. Galaxy Ace kullanıyorum. s-market güncellemesi mevcut dedi, güncelledim indiroid oldu. :S
Ben de telefonu fabrika ayarlarına getirdim belki google play olur diye güncelleyince ama olmadı. Yardımlarınızla Google Play'i telefonuma yükleyebileceğimi umuyorum. Şimdiden teşekkürler...

199665

Üye
arkadaşlar bi yardım edin galaxy aceye format çektim market uygulaması geldi market uygulamasını nasıj play store yapabilirim...

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaşlar bi yardım edin galaxy aceye format çektim market uygulaması geldi market uygulamasını nasıj play store yapabilirim...
Bazı cihazlarda market güncellenerek Play Store haline geliyor. Ayarları bir kurcalamanızda fayda var.